title
کد خبر: 69431
00
تصادف در بزرگراه چمران قربانی گرفت

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ضمن اشاره به یک مورد حادثه تصادف در بزرگراه چمران گفت: متاسفانه راننده خودور جان خود را از دست داد.

به گزارش بهداشت نیوز : جلال ملکی اظهار کرد: ساعت ۹:۱۸ دقیقه صبح روز گذشته یک مورد حادثه تصادف در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید چمران مقابل پمپ بنزین ولنجک، به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد که به سرعت دو ایستگاه با امکانات کامل به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه در محل حادثه مشاهده شد که یک دستگاه خودوری سواری تویوتا به دلیل نامشخصی از مسیر اصلی حرکت خارج شده و به شدت با گاردریل‌های میانی برخورد کرده، افزود: سرنشین خودور نیز یک خانم جوان حدودا ۲۵ ساله بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: خودور سواری پس از شکستن گاردریل‌ها در مسیر جنوب به شمال قرار گرفته بود و زمانی که آتش‌نشانان به محل حادثه رسیدند، گاردریل داخل اتاق خودرو شده و آسیب‌های بسیار شدیدی به راننده وارد کرده بود.

ملکی با اشاره به اینکه راننده داخل خودور خود محبوس بود، اظهار کرد: آتش‌نشانان بلافاصله عملیات رهاسازی را آغاز کردند و قطعات خودور را برش داده و راننده را خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند.

وی در پایان گفت: متاسفانه به تایید عوامل اورژانس مشخص شد که راننده جان خود را از دست داده است. همچنین محل حادثه تحویل عوامل انتظامی و پلیس راهور شد و ساعت ۹:۵۵ دقیقه عملیات به اتمام رسید.

 

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.