رئیس کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس از دستگیری یک سارق حرفهای خودرو و لوازم داخلی آن خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز: سرهنگ علی پرویزی رئیس کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس اظهار کرد: با وقوع چندین فقره سرقت خودرو و متعاقبا سرقت لوازم داخلی آنها، تیمی از ماموران این کلانتری وارد عمل شده و تحقیقات خود را آغاز کردند.
وی افزود: در بررسیهای انجام شده رد پای یک سارق که در همه سرقتها حضور داشت به دست آمد و با بررسی سوابق سارقان سابقه دار در کلانتری چهره این متهمان از سوی مالباختگان و شاهدان عینی ماجرا و همچنین دوربیهای مداربسته، به دست آمد.
رئیس کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس گفت: با روشن شدن این موضوع مخفیگاه متهم سابقه دار شناسایی شد و تیمی از ماموران با مجوز قضایی به محل اختفای وی اعزام شده و او را دستگیر کردند.
سرهنگ پرویزی تصریح کرد: متهم در بازجویی به ۱۰ فقره سرقت اقرار کرد. همچنین در بازرسی از مخفیگاه متهم، تعدادی لوازم داخلی خودرو از جمله ضبط، باند و باطری خودرو کشف شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.