title
کد خبر: 68589
00
وزیر بهداشت: اراک از نظر تعداد تخت بیمارستانی در مضیقه است

وزیر بهداشت گفت: اراک از نظر تعداد تخت بیمارستانی بسیار در مضیقه است.

به گزارش بهداشت نیوز: سید حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه بهره برداری از طرح توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری اراک در جمع خبرنگاران افزود: باید تلاش کرد بیمارستان ولیعصر(عج) با سرعت بیشتر به بهره برداری برسد و امید است دولت بتواند به موقع کمک های موثری را در این زمینه ارائه دهد.
 
وی خیرین را بهترین فرصت در این استان دانست و افزود: قطعا بهره برداری از این مجموعه در استانی که از نظر تعداد تخت بیمارستانی فقیر است اتفاقی بسیار خوب است ولی به منزله حل مشکلات نیست، مشکلات متعدد است ولی همه مصصم هستند که مشکلات رفع شود.
 
قاضی زاده هاشمی به کلنگ زنی یک بیمارستان در شهرستان شازند که ساعتی دیگر با حضور وی انجام می شود اشاره کرد و افزود: امید است با کمک پتروشیمی شازند این پروژه با سرعت قابل قبولی به نتیجه برسد.
 
وی در خصوص طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(عج) نیز گفت: این پروژه تاکنون حدود 65 درصد پیشرفت داشته و اگر اعتبارات به موقع برسد باید ظرف یک سال و نیم آینده به اتمام برسد.
 
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه مطمئنا استاندار و نمایندگان مجلس با کمک وزارت بهداشت تلاش می کنند تا سازمان برنامه به موقع اعتبار مورد نیاز برای اتمام این پروژه را تاکین کند اظهار کرد: تکمیل ساخت این بیمارستان حدود 140 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
 
وی با تاکید بر اینکه تجهیز این بیمارستان توسط وزارت بهداشت انجام می شود، افزود: ساخت و تکمیل این بیمارستان شاید یکی از بهترین کارهای خیر برای مردم اراک باشد.
 
قاضی زاده هاشمی در خصوص ساخت بیمارستان هزار تختخوابی در اراک نیز به مزاح گفت: بیمارستان هزار تختخوابی جزو آرزوهاست و آرزو هم بر شما عیب نیست.
 
وی افزود: اگر مسئله تحریم وجود نداشته باشد این پروژه نیز با استفاده از اعتبارات خارجی قابل دستیابی است، اما اگر این مشکلات پیش بیاید باید کمی برای تحقق این پروژه صبوری کنیم.
 
منبع: ایسنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • از اینستاگرام تا مطب؛ چطور بفهمیم توصیه‌های پزشکی فضای مجازی قابل اعتمادند؟
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کاهش خطر زوال عقل در زنان با «هورمون‌درمانی»!