title
کد خبر: 68462
00
دندان پزشک قلابی دستگیر شد

رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری فردی خبر داد که با جعل عنوان پزشکی و معرفی خود به عنوان دندانپزشک اقدام به تأسیس مطب دندانپزشکی در منطقه شهرری کرده بود.

به گزارش بهداشت نیوز: کرم یوسف وند، رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، در توضیح این خبر گفت : در ۱۱ اردیبهشت ماه امسال، خانم دندانپزشکی با مراجعه به کلانتری ۱۷۲ حضرت عبدالعظیم عنوان داشت که شخصی به نام علی اکبر . الف ضمن معرفی خود به عنوان دندانپزشک اقدام به سرقت مهر پزشکی بنده نموده و با جعل امضا و سوء استفاده از مهر نظام پزشکی بنده اقدام به ویزیت بیماران نموده است .

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع جعل عنوان پزشکی و ارجاع پرونده به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، خانم دندانپزشک به عنوان شاکی پرونده به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کرد و در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : " آقای علی اکبر . الف ضمن معرفی خود به عنوان دندانپزشک و ارائه تصاویری از مدارک دانش آموختگی که مدعی  اخذ آن از دانشگاهی در کشور اوکراین بود ، بنده را ترغیب به همکاری با خود کرد ؛ در ادامه با سوء استفاده از اعتبار بنده ، طی قراردادی اقدام به تأسیس درمانگاه دندانپزشکی در شهرری – میدان ساعی کرد اما پس از مدت کوتاهی متوجه شدم که ایشان اساسا صلاحیت پزشکی ندارند . نهایتا متوجه شدم که آقای علی اکبر . الف با سرقت مهر نظام پزشکی و جعل امضای بنده اقدام به ویزیت بیماران نموده است ".

 

سرهنگ کرم یوسف وند ، در ادامه افزود : " کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی با مراجعه به یک درمانگاه دندانپزشکی واقع در شهرری – محدوده میدان ساعی که متهم در آنجا تحت عنوان دندانپزشک فعالیت داشت ، دستگیر و در تحقیقات بعمل آمده مشخص شد که این شخص دارای مدرک تحصیلی دیپلم بوده و بنا بر اظهاراتش صرفا طی یک دوره کوتاه در چند مطب دندانپزشکی مشغول به کار بوده است " .

 

منبع:مهر


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.