title
کد خبر: 66716
00
واژگون شدن نیسان با بار مرغ

تصادف دو دستگاه نیسان در بزرگراه آزادگان منجر به واژگونی یکی از آنها شد.

به گزارش بهداشت نیوز، ساعت ۹:۱۱ صبح امروز در پی تماس رانندگان خودروهای عبوری از مسیر بزرگراه آزادگان به سمت شمال، بعد از بزرگراه شهید حکیم با سامانه ۱۲۵ و اعلام خبر تصادف دو دستگاه خودروی باری، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران به سرعت آتش‌نشانان ایستگاه ۲۰ را به محل حادثه اعزام کرد.

حسین تیموری؛ رئیس ایستگاه ۱۰۰ درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: دو دستگاه خودرو نیسان‌باری حین حرکت در مسیر جنوب به شمال بزرگراه آزادگان به دلیل نامعلوم با یکدیگر برخورد کردند.

وی ادامه داد: بر اثر این حادثه یکی از خودروها که دارای کابین یخچال و حامل بار مرغ بود واژگون شده و خودروی دیگر که حامل سیلندرهای ۱۱ کیلوگرمی گاز مایع و سیلندهای اکسیژن بود، بار آن، از عقب خودرو به سطح بزرگراه ریخته و احتمال بروز خطر و حادثه برای شهروندان داشت.

وی خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی محل حادثه و انتقال سیلندرها از سطح بزرگراه و قطع برق خودرو اقدام به جلوگیری از نشت بنزین خودرو کردند و راننده چهل و پنج ساله یکی از خودروها را که دچار مصدمیت شده بود، تحویل امدادگران اورژانس دادند.

بنابر اعلام پایگاه خبری ۱۲۵؛ آتش‌نشانان  پس از انتقال خودروها به حاشیه امن بزرگراه و تحویل محل حادثه به عوامل راهور و نیروی انتظامی به مأموریت خود پایان دادند.

 

منبع:تسنینم


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.