رئیس کلانتری ۱۱۳ بازار از دستگیری یک فروشنده داروهای غیر مجاز خبر داد و گفت: از مخفیگاه متهم داروهای غیرمجاز به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال کشف شد.
به گزارش بهداشت نیوز، سرهنگ امیرهوشنگ امیری رئس کلانتری ۱۱۳ بازار اظهار کرد: تعدادی از شهروندان به کلانتری مراجعه و ضمن طرح شکایتی، اعلام داشتند که فردی در محدوده کلانتری اقدام به فروش داروهای غیر مجاز میکند که تیمی از ماموران کلانتری برای بررسی موضوع و صحت خبر به آدرسهای اعلامی اعزام و پس از چندین روز مراقبتهای ویژه، مخفیگاه متهم را شناسایی کردند.
رئیس کلانتری ۱۱۳ با اعلام اینکه نتیجه تحقیقات در اختیار مقام قضایی قرار گرفت و دستور دستگیری متهم و بازرسی از مخفیگاهش اخذ شد، اظهار داشت: ماموران موفق شدند متهم را هنگام فروش داروهای غیر مجاز دستگیر و به کلانتری منتقل کنند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در بازرسی صورت گرفته از مخفیگاه متهم، انواع دارو غیر مجاز کشف شد، توضیح داد: طبق نظر کارشناسان، ارزش ریالی داروهای کشف شده مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال برآورده شده است.
امیری افزود: با اقرار متهم به فروش داورهای غیر مجاز، متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.
منبع:باشگاه خبرنگاران


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.