کد خبر: 54228
تاریخ انتشار: چهارشنبه 09 اسفند 1396 - 10:56
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب از کشف 30 کیلو تریاک از یک دستگاه سواری در بزرگراه آزادگان خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز، سرهنگ محمد بخشنده، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب اظهار کرد: چند ماه است که کار اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری یک باند عرضه مواد مخدر از نوع تریاک آغاز شده بود.
وی در ادامه افزود: روز گذشته این باند در یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ در بزرگراه آزادگان تریاک حمل می کرد و یک پژو پارس نیز آن را اسکورت می کرد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب تصریح کرد: خودروهای سواری بعد از تعقیب و گریز متوقف شدند و در بازرسی صورت گرفته ۳۰ کیلوگرم تریاک کشف و ضبط شد.
سرهنگ بخشنده در پایان گفت: ۴ تن از اعضای اینن باند مواد مخدر دستگیر و روانه زندان شدند.
منبع:باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.