title
کد خبر: 54221
00
انفجار مین در شوش

به علت انفجار مین در بخش فتح المبین شهرستان شوش، چهار نفر از یک خانواده که برای تفریح به منطقه رفته بودند، مجروح و راهی بیمارستان شدند.

به گزارش بهداشت نیوز، چهار نفر از اعضای یک خانواده که ظهر امروز برای تفریح به منطقه فتح المبین در حوالی رودخانه کرخه در شهرستان شوش رفته بودند، بر اثر انفجار مین باقی‌مانده از دوران دفاع مقدس مجروح و راه بیمارستان شدند.
خودروی وانت این خانواده از روی مین عبور کرده بود و این انفجار صورت گرفته است. در این حادثه به خودرو آسیب جدی وارد شده است ولی خوشبختانه این انفجار منجر به تلفات جانی نشده و هر چهار عضو این خانواده به بیمارستان منتقل شده‌اند.
مجروحان به بیمارستان نظام مافی شهرستان شوش منتقل شده‌اند و حال آنها رضایت‌بخش است.
شهرستان شوش یکی از شهرهای استان خوزستان است که در جنگ به علت نزدیک بودن به مرز عراق، آسیب‌های جدی به آن وارد شد و هنوز آثار بی‌شماری از جنگ از جمله مین‌های باقی‌مانده از آن دوران، در مناطق بخش فتح المبین دیده می‌شود.
بخش فتح المبین به علت انجام عملیات غرورآفرین فتح المبین به این اسم، نامیده شده است.
 
منبع:مهر
 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.