title
کد خبر: 54120
00
قاتل، چاقو را در قلب مقتول جاگذاشت

جسد مردی که چاقوی قاتل در قلب مقتول جا مانده بود، در یک پروژه در حال ساخت در خیابان کوهک کشف شد.

به گزارش بهداشت نیوز، ساعت ۱۲:۴۸ ظهر روز گذشته مأموران کلانتری ۱۴۱ شهرک گلستان در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام کردند مرد چهل و پنج ساله‌ای در اتاقک یک برج در حال ساخت در خیابان کوهک به قتل رسیده است.

دقایقی بعد از اعلام این خبر، محسن مدیرروستا؛ بازپرس ویژه قتل پایتخت به همراه اکیپ تشخیص هویت آگاهی در صحنه جرم حاضر شده و مشغول تحقیقات درباره این پرونده شدند.

با حضور تیم جنایی در محل حادثه مشاهده شد مرد چهل و پنج ساله افغانستانی (مقتول) با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده و قاتل چاقو را روی بدن مقتول (قلب) فرو کرده و پس از قتل متواری شده است.

یکی از کارگرانی که در محل حادثه حضور داشت در اظهارات اولیه به کارآگاهان گفت: مقتول و قاتل با هم اختلاف داشتند و از حدود سه ماه قبل در این پروژه ساختمانی مشغول به کار شده‌اند، من متوجه اختلاف بین آنها شده و با میانجیگری به اختلاف آنها پایان دادم تا اینکه صاحب‌کار متوجه عدم حضور این دو کارگر افغانستانی در زمان کار شد، به اتاقک نگهبانی که استراحت می‌کردند، مراجعت کرد و در آنجا با جسد غرق در خون مقتول در حالیکه چاقو در بدنش فرو رفته بود، مواجه شد همچنین اثری از کارگر افغانستانی دیگر نبود و وی متواری شده بود.

در نهایت با دستور بازپرس امور جنایی تهران جسد مقتول برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات درباره بازداشت متهم فراری ادامه دارد.

 

منبع:تسنیم

 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.