title
کد خبر: 53943
00
رد رشوه ۵۰ میلیونی

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی پایتخت، از رد رشوه ۵۰ میلیون ریالی توسط ماموران انتظامی پایگاه دهم پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت، خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز، سردار "سید جعفر حسینی" در تشریح این خبر گفت: در پی اطلاع از خرده فروشی یک سوداگر مرگ در سرکلانتری دهم پایتخت، عوامل پایگاه دهم پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت، ضمن شناسایی این شخص در فرصتی مناسب متهم را هنگام فروش مواد مخدر دستگیر کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم برای رهایی تطمیع ماموران مبلغ ۵۰ میلیون ریال رشوه به آنان پیشنهاد دادند، بیان داشت: ماموران انتظامی، ضمن تنظیم صورتجلسه و ضمیمه کردن مبلغ رشوه پیشنهادی، پرونده ای در این زمینه تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

 

منبع:مهر

 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.