title
کد خبر: 5136
00
تداوم هوای آلوده در روز جاری

نتایج پیش‌بینی آلودگی هوا نشانگر برقراری شرایط کیفی نامطلوب در روز جاری (یکشنبه 12 دی) بوده و پیش‌بینی می‌شود با کاهش نسبی غلظت ذرات معلق تا روز دوشنبه، شرایط کیفی هوا به طور نسبی بهبود یابد.

به گزارش «بهداشت نیوز» پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوا حاکی از برقراری شرایط جوی نسبتا پایدار در روز جاری (یکشنبه 12 دی) و سکون نسبی هوا در برخی ساعات است. به‌تدریج با افزایش میزان ناپایداری جوی از بعدازظهر یکشنبه، در برخی ساعات طی شبانگاه وزش باد با بزرگی 3 تا 4 متر بر ثانیه انتظار می‌رود.

همچنین با تداوم شرایط جوی نسبتا ناپایدار در روز دوشنبه 13 دی، روند افزایشی سرعت باد از صبحگاه آغاز شده و در برخی ساعات طی بعدازظهر وزش باد نسبتا شدید (بزرگی بین 5 تا 7 متر بر ثانیه) از سمت نواحی غربی پیش‌بینی می‌شود. این شرایط کماکان برای روز سه‌شنبه نیز ادامه خواهد داشت. همچنین طی دو روز آینده پارامتر دما روند کاهشی خواهد داشت.

نتایج پیش بینی آلودگی هوا نیز نشانگر برقراری شرایط کیفی نامطلوب در روز جاری بوده و پیش بینی می شود با کاهش نسبی غلظت ذرات معلق تا روز دوشنبه، شرایط کیفی هوا به طور نسبی بهبود یابد.

بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوای تهران در 24 ساعت گذشته منتهی به 8 صبح امروز، با شاخص 153 در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها قرار داشت.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.