title
کد خبر: 49837
00
نجات گروگان بعد از ساعتها تلاش

فرمانده انتظامی شهرستان خاش از رهایی گروگان ربوده شده از چنگال آدم ربایان در کمتر از ۲ ساعت خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز، سرهنگ احمد ثمره حسینی گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره آدم ربایی مردی میانسال در شهرستان خاش بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران در تعاقب پایش‌های اطلاعاتی و انجام تحقیقات گسترده پلیسی محل اختفاء آدم ربایان را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی عملیات آزاد سازی گروگان را آغاز کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: از آنجایی که متهمان خطر را احساس و توان مقابله با ماموران را نداشتند از محل متواری و گروگان در کمتر از ۲ ساعت آزاد شد.

فرمانده انتظامی شهرستان خاش در پایان با اشاره به علت و انگیزه آدم ربایی به دلیل اختلافات مالی خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با بهره گیری از تمام امکانات خود اجازه جولان را به مخلان نظم و امنیت را نخواهد داد و عرصه بر آن‌ها تنگ خواهد کرد. تلاش برای دستگیری آدم ربایان به صورت جدی از سوی پلیس ادامه دارد.

 

منبع:میزان

 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.