title
کد خبر: 48771
00
موبایل قاپ با شلیک پلیس زمینگیر شد

رئیس کلانتری 107 فلسطین از دستگیری یک سارق حرفه ای تلفن همراه در محدوده میدان فلسطین خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز، سرهنگ غلامرضا یوسفوند رئیس کلانتری ۱۰۷ فلسطین گفت: با شکایت های ارائه شده از سوی شهروندان در خصوص سرقت های مکرر تلفن همراهشان، پرونده ای در این خصوص در کلانتری تشکیل و تیم های گشت انتظامی به بررسی موضوع پرداختند.

رئیس کلانتری ۱۰۷ فلسطین گفت: اقدامات ماموران ادامه یافت تا این که روز گذشته ماموران گشت انتظامی که در حال گشتزنی در محدوده استحفاظی خود بودند، ناگهان مشاهده کردند که یک موتورسوار ضمن نزدیک شدن به یکی از شهروندان اقدام به ربودن تلفن همراه او کرد.

وی افزود: بلافاصله پس از این رویداد، ماموران برای دستگیری متهم وارد عمل شده و سارق را تحت تعقیب قرار دادند که مشخص شد،همان شخصی است که ماموران در پی دستگیری اش بودند.

رئیس کلانتری ۱۰۷ بیان کرد: این تعقیب و گریز ادامه داشت تا اینکه دقایقی بعد متهم با شلیک هوایی پلیس خود را تسلیم و به همراه تلفن همراه مسروقه و همچنین فرد مالباخته به کلانتری منتقل شده و تحت بازجویی قرار گرفت که طی آن علاوه بر اعتراف به جرم خود مبنی بر سرقت از شاکی، به هشت فقره سرقت دیگر نیز اعتراف کرد.

سرهنگ یوسفوند گفت: مالکان تلفن های همراه مسروقه شناسایی شده و پس از حضور در کلانتری، اموال مسروقه به آنها برگردانده شد.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران

 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.