title
کد خبر: 4825
00
سیاست‌های دوگانه انگلیس در برابر پدیده‌های محیط زیستی در ۲۰۱۷

انگلیس در سال ۲۰۱۷ میلادی شاهد رویدادهای زیست محیطی مهمی خواهد بود که تاثیرات مثبت و منفی بر زندگی مردم این کشور و محیط زیست آن خواهد داشت.

به گزارش «بهداشت نیوز» در سال آینده میلادی عملیات استخراج "گاز شیل" به روش فراکینگ در شرق‌ترین نقطه انگلیس آغاز می‌شود. قرار است اولین چاه‌ها در فصل تابستان حفاری شوند. این در حالی است که تنها ۱۷ درصد مردم این کشور موافق استخراج گاز هستند و احتمال اعتراضات محلی و ملی وجود دارد و به علاوه به گفته برخی کارشناسان، استفاده از این فناوری می‌تواند خطرات قطعی برای محیط زیست داشته باشد.

همچنین مذاکرات مربوط به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بی‌شک بر یارانه کشاورزی و احتمالا تمامی قوانین حفاظت از طبیعت اروپا از جمله پرندگان و زیستگاه آنها، آلودگی آب و هوا و حفاظت حیوانات تاثیر می‌گذارد.

آلودگی هوا که اکنون به مرگ نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر در سال در انگلیس منجر می‌شود از جایگاه بالایی در برنامه‌های سیاسی این کشور برخوردار خواهد بود و قرار است برنامه جدیدی برای مواجه شدن با محدودیت‌های قانونی اتحادیه اروپا منتشر شود. در پیش‌نویس این طرح، پیشنهادهایی برای اختصاص سرمایه در مناطق پاک شهرهای اصلی، اعمال محدودیت‌های جدی برای برخی خودروها و سوخت‌ها و تشویق به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری ارائه شده است.

از سوی دیگر لندن برای پیوستن به پاریس، مادرید، آتن و مکزیکوسیتی در اجرایی شدن تعهد به ممنوع کردن خودروهای دیزلی در مرکز این شهر در مدت چند سال، تحت فشار خواهد بود.

علاوه بر این در سطح جهانی، موضوع تغییرات اقلیمی هم تحت تاثیر اقدامات دونالد ترامپ رییس جمهور منتخب آمریکا برای عدم پذیرش توافق جهانی پاریس جهت کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای قرار خواهد گرفت.

سال ۲۰۱۶، شاهد پدیده جوی ال نینو بود که با خشکسالی، افزایش دما و کمبود مواد غذایی در مناطق آفریقا، آمریکای لاتین و جنوب شرق آسیا همراه شد. در سال ۲۰۱۷ پیش‌بینی می‌شود پدیده لانینا در آب‌های اقیانوس آرام اتفاق افتد. احتمال می‌رود این پدیده با بارش باران بیشتر و کاهش دما در سراسر جهان همراه باشد.

همچنین انتظار می‌رود در سال ۲۰۱۷ خسارت‌های وارد شده به حیات وحش ادامه پیدا کند. این در حالی است که تعداد بیشتری از گونه‌های جانوری در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) قرار گرفته و اقداماتی برای مقابله با تجارت غیرقانونی انجام شده است.

به گزارش روزنامه گاردین، بخش حفاظت دریایی نیز دستورالعمل‌های سیاسی را در اولین کنفرانس اقیانوس‌ها در سازمان ملل متحد در ماه ژوئن با تغییراتی روبه‌رو می‌کند. این نشست معضل افزایش میزان پلاستیک‌های آلوده کننده اقیانوس‌ها، ماهیگیری بیش از حد، تاثیر تغییرات اقلیمی و نیاز به پارک‌های ملی دریایی بیشتر تمرکز خواهد داشت.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.