title
کد خبر: 4753
00
 ضرورت توجه بیشتر به وضعیت بیمارستان امام خمینی

عضو کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر تهران در تذکری به ضرورت توجه بیشتر به بیمارستان امام خمینی تهران پرداخت.

به گزارش بهداشت نیوز، علی صابری با بیان این مطلب گفت: در خصوص بیمارستان امام خمینی و ساختمان نیمه‌کاره‌ای که در آن وجود دارد، برخی از ما این موضوع را جدی نگرفته‌ایم تا مشکل حل شود. من آنجا بستری بودم و اطلاع دارم که در برخی عمل‌های جراحی این بیمارستان که با کمترین هزینه و پوشش بیمه‌ای فعالیت می‌کند، در جراحی همپای بیمارستان‌های روز جهان فعال است. 

صابری افزود: حیف است فضای ساختمانی موجب محدودیت مسئولان این بیمارستان شود. 

وی از چمران رئیس شورای شهر تهران درخواست کرد از این بیمارستان بازدیدی به عمل آید تا کمک به این پروژه مقدور شود.

عضو کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر در ادامه تذکرات خود به انتقاد از برخی مباحث مطرح شده در برنامه‌های صداوسیما پرداخت.

صابری بدون اینکه نامی از برنامه خاصی ببرد گفت: در یکی از برنامه‌های ورزشی مجری برنامه برای کمک به ورزش قهرمانی شهرستان نیز از شورای شهر و شهرداری انتقاد می‌کرد که چرا برای حمایت از این ورزشکاران ورود نمی‌کند. 

وی بر این نکته تاکید کرد که اینگونه مسائل در بین علاقه‌مندان به ورزش توقعی را ایجاد می‌کند و وظایف شهرداری و شورای شهر را سنگین می‌کند که روند خوبی نیست.(تسنیم)


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.