کد خبر: 46012
تاریخ انتشار: پنجشنبه 21 دي 1396 - 14:26
مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری پاکدشت گفت: ۳ کارگر افغان در روستای «قشلاق حاجی آباد» پاکدشت قربانی قاتل خاموش شدند.
به گزارش بهداشت نیوز،قاسم خواجه حسینی اظهار داشت: استنشاق گاز منوکسید کربن سبب جان دادن ۳ کارگر افغان که در یک کارگاه تولید زغال در «قشلاق حاجی آباد» پاکدشت کار می کردند، شد.
وی اضافه کرد: استفاده از بخاری زغالی و عدم رعایت نکات ایمنی در اتصال دودکش ها سبب رقم خوردن این حادثه تلخ شد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری پاکدشت با بیان این که کارگران برای گرم کردن خود در بخاری زغال می ریختند، گفت: در عین حال به نکات ایمنی توجه نشده بود.
وی گفت: آتش نشانان پاکدشتی با حضور در محل حادثه اقدام به تحویل جان باختگان به عوامل اورژانس کردند.
منبع:مهر
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.