title
کد خبر: 4601
00
وزیر بهداشت اعلام کرد:
به تعداد ۴۴ پایگاه اورژانس هوایی می رسیم

وزیر بهداشت گفت: بالگردهای جدید تا شش ماه آینده به ناوگان اورژانس هوایی کشور اضافه می شوند.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت در حاشیه مراسم افتتاح پایگاه های اورژانس هوایی با اشاره به نقش حیاتی اورژانس کشور در کاهش مرگ و میر گفت: اورژانس یکی از اقدامات بسیار مهم و حیاتی را در کاهش مرگ و میر به عهده دارد و خوشبختانه ما مجموعه اورژانس بسیار ارزشمند و قابل اعتمادی داریم که تلاش زیادی در راستای کاهش کاستی ها در این حوزه انجام می دهند.
دکتر هاشمی به تجهیز ناوگان آمبولانس کشور به 2 هزار و 400 دستگاه آمبولانس اشاره کرد و گفت: اورژانس هوایی که در این دولت ایجاد شد اکنون با 25 پایگاه به خدمت رسانی خود ادامه می دهد.
وی افزود: البته تا پایان این دولت تعداد این پایگاه ها  به 44 پایگاه می‌رسد که با بهره‌گیری از امکانات ارتش جمهوری اسلامی و نیروی انتظامی فعالیت خواهند کرد.
وی با ابراز امیدواری برای به کارگیری بالگردهای ویژه حمل بیمار در کشور گفت: به کار گیری این بالگردها موجب کاهش تلفات می شود و این موضوع برای کشور ما که در آن آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات بالاست بسیار حیاتی است.
دکتر هاشمی با اشاره به این موضوع که تاکنون نزدیک به پنج هزار و ٥٠٠ نفر از طریق بالگرد به مراکز درمانی منتقل شده اند خاطرنشان کرد: این آمار نشان می‌دهد که استفاده از این سیستم چقدر از میزان مرگ و میر و معلولیت کاسته است.
وزیر بهداشت همچنین با اشاره به لزوم  ورود چندین بالگرد به کشور عنوان کرد: هنوز مشخص نیست این بالگردها از کدام کشور خریداری می شود، اما آرزو می‌کنم این اتفاق با تأخیر صورت نگیرد و ظرف 6 ماه آینده شاهد حضور عملی آنها در آسمان ایران باشیم.

دکتر هاشمی در عین حال با تقدیر از فعالیت پرسنل اورژانس خاطرنشان کرد:  ورود بالگردهای جدید  به کشوربه معنی کم توان یا ناتوان بودن امکانات موجود نیست اما باید به فکر تجهیر بیشتر و بهتر این سازمان باشیم.
وی همچنین در مورد ایمنی بالگردهای موجود وزارت بهداشت گفت: تشخیص ضریب ایمنی بالگردها رشته من نیست و نمی‌توانم در این خصوص اظهار نظر کنم اما انچه مسلم است این است که دو حادثه سقوط بالگرد در شیراز و مازندران هر دو به دلیل خطای انسانی رخ داد.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.