کد خبر: 45189
تاریخ انتشار: شنبه 16 دي 1396 - 15:21
فرمانده انتظامی استان قزوین از کشف 100 کیلوگرم تریاک در شهرستان بویین زهرا خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز، سردار مهدی محمودی روز شنبه در خصوص این خبر افزود: ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با انجام تحقیقات و اقدامات اطلاعاتی از حمل و انتقال مقادیری مواد مخدر از یکی از استان جنوبی کشور به سمت قزوین مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی اضافه کرد: ماموران با بررسی و اقدامات فنی پلیسی از زمان ورود موادمخدر توسط راننده یک دستگاه کامیون به استان قزوین آگاه و با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان بویین زهرا نسبت به اجرای طرح ایست و بازرسی از محورها و کنترل تردد خودرو ها پرداختند.
فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر، حین کنترل خودروهای عبوری، خودرو مورد نظر را شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه کامیون حامل موادمخدر را متوقف و راننده را دستگیر کردند.
سردار محمودی گفت: در بازرسی از این کامیون، ۱۶ بسته تریاک به وزن ۱۰۰کیلوگرم که به طرز ماهرانه ای در قسمت اتاق خودرو جاساز شده بود، کشف و راننده کامیون با تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل شد.
منبع:ایرنا
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.