کد خبر: 44397
تاریخ انتشار: دوشنبه 11 دي 1396 - 10:23
در پی مفقود شدن 2 کارگر در کانال آب؛
جسد یکی از کارگرانی که شب گذشته در کانال آب زیرزمینی مفقود شده بود دقایقی پیش پیدا شد.
به گزارش بهداشت نیوز،جلال ملکی از پیدا شدن جسد یکی از کارگرانی که در کانال آب زیرزمینی مفقود شده بود، خبر داد و گفت: در ادامه جستوجوهایی که از شب گذشته برای پیدا کردن دو کارگری که در کانال آب زیرزمینی مفقود شده بودند دقایقی پیش یکی از آنها در حوالی اتوبان بعثت پیدا شد و پس از خارج کردن این فرد تحویل عوامل اورژانس داده شد و متاسفانه مشخص شد که این فرد فوت کرده است .پس از اعلام فوت جسد به عوامل انتظامی تحویل داده شد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران در ادامه افزود: شب گذشته چند کارگر در حال لایروبی کانال آب بودند که متاسفانه دو نفر از آنها مفقود میشوند. در حال حاضر پس از یافتن جسد یکی از این کارگران عملیات جستوجو همچنان برای پیدا کردن نفر دوم ادامه دارد.
منبع:ایسنا
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.