title
کد خبر: 42182
00
رئیس فوریت های پزشکی دزفول خبرداد:
مرگ ۲ کارگر در استخر آمونیاک

رئیس فوریت های پزشکی دزفول از مرگ دو کارگر یک شرکت تولید قارچ در دزفول بر اثر سقوط در استخر آمونیاک خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز، سید محمد محمودی نژاد اظهار کرد: ساعت ۱۷:۴۷ دقیقه عصر امروز یکشنبه طی تماس تلفنی با سامانه ۱۱۵ دزفول، غرق شدن دو تن از کارکنان یک شرکت قارچ گزارش شد.
وی افزود: نیروهای اورژانس به وسیله دو دستگاه آمبولانس سریعا به محل اعزام شدند اما با رسیدن به محل حادثه متوجه شدند دو نفر از نیروهای این شرکت با ۲۹ و ۳۰ سال سن در استخر آمونیاک سقوط کرده و پیش از رسیدن آمبولانس جان باخته اند.
محمودی نژاد نام این دوکارگر را سید غالب موسوی و احمد احمدی عنوان کرد و گفت: دو کارگر حادثه دیده به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شده و احیای قلبی ریوی نیز برای نجات جان آنها انجام شد اما هر دو جان باخته بودند.
منبع:مهر
 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.