title
کد خبر: 41641
00
معاون سازمان بهزیستی کشور: 350 مرکز اورژانس اجتماعی راه اندازی شد

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: از ابتدای سال تاکنون در مجموع 350 مرکز اورژانس اجتماعی در کشور فعال شده اما لازم است که منابع اعتباری آنها را سریع تر بگیریم تا با کیفیت بهتری خدمات را ارائه دهیم.

به گزارش بهداشت نیوز: حبیب الله مسعودی فرید افزود: مراکز اورژانس اجتماعی در تمام شهرهای بالای 50 هزار نفر، راه اندازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: براساس قانون برنامه توسعه ششم این مراکز باید تا پایان سال اول قانون، راه اندازی می شد و یکصد میلیارد تومان برای این اقدام در بودجه سال 96 درنظر گرفته شد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: سیاستی که بهزیستی با همکاری وزارت بهداشت برای کودکان متولد شده از مادران معتاد در بیمارستان ها دارد این است که هر کودکی که از مادر دارای اعتیاد به دنیا آمد، ترخیص نمی شود مگر اینکه اقدامات لازم برای کودک انجام شود.

مسعودی فرید افزود: این اقدامات هم شامل کارهای مددکاری از سوی بهزیستی و هم اقداماتی از سوی وزارت بهداشت است که باید انجام شود.
اورژانس اجتماعی برای پیگیری موضوعات اجتماعی از جمله همسرآزاری، کودک آزاری و خودکشی با شماره تلفن 123 فعالیت می کند.

منبع: ایرنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.