کد خبر: 40950
تاریخ انتشار: یکشنبه 19 آذر 1396 - 10:16
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی گفت: دریک کارخانه تصفیه روغن در شهرستان عجب شیر یک نفر براثر مسمومیت جان باخت و 6 نفر دیگر به علت تنگی نفس روانه بیمارستان شدند.
به گزارش بهداشت نیوز،وحید شادی نیا مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی افزود: با اعلام این حادثه، نیروهای اورژانس بلافاصله به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: در این حادثه که به دنبال استنشاق مواد شیمیایی از یک مخزن روی داد، مرد ۳۸ ساله داخل مخزن جان خود را از دست داد.
شادی نیا افزود: ۶ نفر نیز که در این حادثه دچار مسمومیت شدید و تنگی نفس شده بودند، با اتوبوس آمبولانس به بیمارستان سینا تبریز منتقل شدند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان عجب شیر نیز اعلام کرد که این حادثه مسمومیت ناشی از استنشاق مواد اسیدی در کارخانه تصفیه روغن بوده است.
محسن قادری با بیان اینکه این حادثه ساعت ۱۹ و ۴۵ دقیقه در کارخانه تصفیه روغن واقع در شهرک صنعتی عجب شیر رخ داد، گفت: سه نفر از مصدومان این حادثه آتش نشان و سه نفر دیگر از کارگران کارخانه هستند.
منبع:ایرنا
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.