کد خبر: 39991
تاریخ انتشار: شنبه 11 آذر 1396 - 10:28
سارق خودرو پژو 405، کودک 3 ساله داخل ماشین را پس از چند ساعت تعقیب و گریز ماشین توسط مادر کودک، کنار خیابان رها کرد.
با حضور اکیپ پلیس اگاهی در محل رها کردن دختر ۳ ساله، این زن به ماموران گفت: دقایقی قبل به همراه پسر ۶ ساله و دختر سه ساله ام برای خرید از خانه با خودرو پژو ۴۰۵ خارج شدیم. نزدیک محل سکونت قصد داشتم از دکه روزنامه فروشی مجله بخرم، پسرم از خودرو پیاده شد و همراه من آمد اما دختر سه ساله ام در خودرو خواب بود. به همین دلیل او را داخل ماشین گذاشتم.
این زن ادامه داد:یک لحظه به خودم آمدم مردی را پشت فرمان خودرو دیدم. شوکه شده بودم که این دزد، خودرو را به همراه دخترم که داخل آن بود به سرقت برد. با کمک یک تاکسی به تعقیب دزد پرداختم که پس از چند دقیقه او دختر سه ساله ام را از خودرو پیاده کرده و متواری شد. تا ابتدای جاده ساوه دزد را تعقیب کردم اما او توانست فرار کند.
با ثبت این شکایت تحقیقات برای دستگیری سارق کودک ربا آغاز شد.
منبع:باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.