title
کد خبر: 36625
00
تعداد بیمارانی که با یک مرگ مغزی می توان نجات داد

رییس واحد فراهم آوری اعضای بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه درکشور ٣٠ هزار نفر درلیست انتظار پیوند هستند، گفت: روزانه ١٠ نفر از افراد لیست انتظار، به دلیل نرسیدن عضو پیوندى فوت می کنند.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر فرحناز صادق بیگی با حضور در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با بیان اینکه اهداى عضو اهداى زندگى به بیماران نیازمند به پیوند عضو است، گفت: درکشور ٣٠ هزار نفر درلیست انتظار پیوند هستند که روزانه ١٠ نفر آنان به دلیل نرسیدن عضو پیوندى فوت می کنند و این در حالى است که فقط ٢٥ درصد موارد فوت به علت مرگ مغزى به اهداى عضو می رسند.
 
وی افزود: هرمورد مرگ مغزى می تواند با اهداى یک قلب، یک کبد، دو کلیه، یک ریه، لوزالمعده و روده ها جان هشت بیمار را نجات دهد و با اهداى بیش از 50 بافت مانند قرنیه، دریچه قلب و استخوان سبب بینایى و بازتوانى بیماران نیازمند شود.
 
رییس واحد فراهم آوری اعضای بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه اعضاى نجات بخش موارد مرگ مغزى گنج هاى حیات بخشى هستند که با عدم رضایت خانواده ها به زیر خاک میروند و نابود می شوند، ادامه داد: ظرفیت سال گذشته کشور از لحاظ اهدای عضو یک چهارم پتانسیل بوده است و در صورتی به موفقیت نهایی می رسد که تمام مردم برای اهدای عضو رضایت دهند و روزی برسد که هیچ بیماری در لیست انتظار به دلیل نرسیدن عضو موردنیاز فوت نکند.
 

دکتر صادق بیگی با اشاره به اینکه واحد فراهم آوری عضو بیمارستان مسیح دانشوری تقریبا یک چهارم عضو کشور را برای پیوند فراهم می کند، خاطرنشان کرد: دولت یازدهم و دوازدهم پشتیبانی بهتری در امر اهدای عضو داشته است، اما درحال حاضر کمبودهای تجهیزاتی برای انتقال هوایی جهت انتقال اعضای پیوندی به ویژه قلب و ریه که مدت زمان کوتاه تری را می طلبد، وجود دارد.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.