title
کد خبر: 30270
00
دلایل خیانت زنان به مردان را بدانید

قبل از هر چیز باید بدانیم که خیانت یک عمل اتفاقی و یک شبه نیست بلکه شاید روزها، ماه‌ها و یا سال‌ها زمینه آن در خانواده و در ارتباط با همسر ایجاد می‌شود و بعد از گذشت مدت‌ها از وجود این عوامل زمینه ساز، خیانت اتفاق می‌افتد. متأسفانه با گذشت زمان آمار عدم پایبندی به تعهد و ازدواج یا همان خیانت افزایش پیدا کرده است. به نظر می‌رسد بررسی دلایل و ریشه‌های این موضوع می‌تواند به پیشگیری از آن کمک شایانی کند.

به گزارش «بهداشت نیوز»

از دلایل خیانت زن به مرد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عدم تأمین نیاز عاطفی زن از سوی همسرش: بررسی‌ها نشان داده است که بخشی از زنانی که وارد روابط فرازناشویی می‌شوند، کسانی هستند که به اندازه کافی نمی‌توانند از همسر خود ابراز کلامی و غیرکلامی محبت و عاطفه دریافت نمایند. متأسفانه این دسته از افراد برای تأمین نیاز عاطفی خود متوسل به فردی غیر از همسر خود می‌شوند.

 نداشتن جایگاه ارزشمند در خانواده: زنانی که در خانواده به شدت مورد توهین، تحقیر و انتقاد هستند، زمانی که در جایی بیرون از این محیط و توسط شخصی غیر از همسر خود برای اولین بار طعم احترام و ارزشمندی را می‌چشند، در سودای داشتن همیشگی این احترام و جایگاه ارزشمند، وارد روابط فرازناشویی می‌شوند.

 ضعف در ارزش‌های اخلاقی: قطعاً تأمین نشدن نیازها به خودی خود هرگز توجیه مناسبی برای خیانت نیست. آنچه که باعث می‌شود فرد به سوی این رفتار سوق داده شود، زمینه ضعف در ارزش های اخلاقی است. منظور از این ارزش‌ها، باید و نبایدهایی است که فرد در طول رشد خود و به ویژه در بستر خانوادگی می‌آموزد و بر اساس آن‌ها عمل می‌کند.

پیشگیری از خیانت زن به همسر:
مواردی که باید توسط مرد رعایت شود تا از خیانت همسرش پیشگیری شود:

 -محبت، توجه و تعهد مرد نسبت به زن

 -عدم ایجاد محدودیت های بی مورد در ارتباطات اجتماعی و خانوادگی همسر

-حامی، پشتیبان و تکیه گاه بودن شوهر در مواردی که زن دچار مشکل، گرفتاری و بیماری است

 -تأمین نیازهای معیشتی و اقتصادی

 -آگاهی کافی مرد درباره مسائل زناشویی و توجه به نیازهای همسر در این زمینه

-ایجاد تنوع و جلوگیری از سرد شدن روابط عاطفی

منبع : سرای مشاور


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رهبری امام شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
  • پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افتخارآفرینان المپیاد جهانی فیزیک/ سرمایه‌گذاری بر نخبگان، مطمئن‌ترین مسیر اقتدار علمی کشور است
  • نشست علنی مجلس با حضور ۲۵۹ نفر از نمایندگان در بهارستان برگزار شد+عکس
  • هم‌اکنون وضعیت آسمان ایران و منطقه
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو پیام جداگانه از ملت، مراجع و دولت عراق برای همراهی در آیین تشییع آیت‌الله خامنه‌ای قدردانی کرد
  • تجدید بیعت ملت با اندیشه امام (ره) و رهبر شهید انقلاب/ استمرار مسیر روشن انقلاب اسلامی در پرتو رهنمودهای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای
  • ایران باید به بازیگری تمدنی و معرفتی در نظم نوین جهانی تبدیل شود
  • کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تر خواهیم بود+عکس
  • استوری رضا صادقی، خواننده در واکنش به حمله وحشیانه آمریکا به جنوب ایران
  • این گروه از بیماران دیابتی مدام باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند
  • خطر پنهانی که قند بالای خون برای سلامتی شما ایجاد می‌کند