title
کد خبر: 298909
00
هیچ مورد مثبت یا مشکوک ابتلا به طاعون در کشور گزارش نشده است/ طاعون، ویروسی نیست

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: تاکنون هیچ مورد مثبت یا حتی مشکوکی درمورد بیماری طاعون، گزارش نشده است.

به گزارش بهداشت نیوز، علیرضا رئیسی با تأکید بر اینکه طاعون یک بیماری ویروسی نیست، افزود: طاعون یک بیماری باکتریایی است و بیماری باکتریایی، برخلاف بیماری ویروسی، اگر زود تشخیص داده شود قابل درمان است؛ یعنی با آنتی‌بیوتیک قابل درمان است. 

وی با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت برای پیشگیری از این بیماری به کشور گفت: ما تشدید مراقبت‌های مرزی را به سراسر کشور اعلام کردیم تا در مبادی ورودی و خروجی، مراقبت‌ها تشدید شود. همچنین آزمایشگاه پاستور و آزمایشگاه‌های مرجع سراسر کشور را در حالت آماده‌باش قرار دادیم تا اگر مورد مشکوکی پیش آمد، بتوانیم در سریع‌ترین زمان ممکن آزمایش‌های لازم را انجام دهیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین از افزایش حساسیت و آمادگی پزشکان در شبکه بهداشت خبر داد و گفت: پزشکان خودمان را در حوزه شبکه بهداشت حساس کرده‌ایم تا علائم بیماری را یک بار دیگر مرور کنند و اگر زمانی مورد مشکوکی پیش آمد، بتوانند بلافاصله آن را ارجاع دهند.

رئیسی تأکید کرد: خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مثبت یا حتی مشکوکی درمورد بیماری طاعون، گزارش نشده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه گفت: سازمان جهانی بهداشت نیز در حال حاضر همچنان در حال بررسی و راستی‌آزمایی نمونه‌هایی است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.