title
کد خبر: 297262
00
ناجیان غریق در سواحل مازندران و گیلان+ تصاویر

با فرا رسیدن فصل تابستان و اوج گرفتن گرما، سواحل مازندران و گیلان بار دیگر مملو از مسافرانی است که تن به موج‌های خزر می‌سپارند. اما در میان هیاهوی شادی مسافران، چشمان نگران و بیدار ناجیان غریق، این قهرمانان بی‌ادعای روزهای داغ تابستان، پیوسته خط ساحلی را می‌پایند. حضور میلیونی مسافران، حجم کار ناجیان غریق را به شدت افزایش می‌دهد. دریای خزر به دلیل ویژگی‌های خاص بستر و جریان‌های آبی پنهان، بسیار فریبنده و خطرناک است. به گفته ناجیان، بیشترین آمار غرق‌شدگی مربوط به کسانی است که مناطق کور و خارج از طرح‌های سالم‌سازی را برای شنا انتخاب می‌کنند.

به گزارش بهداشت نیوز، با فرا رسیدن فصل تابستان و اوج گرفتن گرما، سواحل مازندران و گیلان بار دیگر مملو از مسافرانی است که تن به موج‌های خزر می‌سپارند. اما در میان هیاهوی شادی مسافران، چشمان نگران و بیدار ناجیان غریق، این قهرمانان بی‌ادعای روزهای داغ تابستان، پیوسته خط ساحلی را می‌پایند. حضور میلیونی مسافران، حجم کار ناجیان غریق را به شدت افزایش می‌دهد. دریای خزر به دلیل ویژگی‌های خاص بستر و جریان‌های آبی پنهان، بسیار فریبنده و خطرناک است. به گفته ناجیان، بیشترین آمار غرق‌شدگی مربوط به کسانی است که مناطق کور و خارج از طرح‌های سالم‌سازی را برای شنا انتخاب می‌کنند. آن‌ها پیوسته هشدار می‌دهند که مسافران باید مراقب جریان‌های شکافنده باشند و در صورت گرفتاری در این جریان‌ها، به جای دست‌وپا زدن به سمت ساحل، حتماً موازی با خط ساحلی شنا کنند تا از جریان خارج شوند. ناجیان همچنین تاکید دارند که دریا استخر نیست و نباید کودکان را حتی برای یک لحظه با تیوپ‌های بادی که با کوچک‌ترین بادی به سمت مناطق عمیق می‌روند، رها کرد. علاوه بر این، با تاریک شدن هوا و کاهش شدید دید، شنا کردن به یک ریسک مرگبار و غیرقابل امداد تبدیل می‌شود. در نهایت، مهم‌ترین خواسته ناجیان این است که مسافران سوت‌ها و هشدارهای ایمنی را جدی بگیرند و با نادیده گرفتن آن‌ها، جان خود و خانواده‌شان را به خطر نیندازند.
با وجود نقش حیاتی این شغل در حفظ جان انسان‌ها، وضعیت معیشتی و تجهیزات ناجیان غریق تعریف چندانی ندارد و پشت لباس‌های زرد و قرمزشان، گلایه‌های تلخی نهفته است. برخی از این ناجیان از دریافت نامنظم حقوق‌ها گله دارند و این موضوع به یک دغدغه فکری برای آن‌ها تبدیل شده است. از سوی دیگر، عملیات نجات نیازمند تجهیزات است، اما بسیاری از ناجیان از کمبود شدید امکانات اولیه نظیر جت‌اسکی برای امداد سریع و بویه‌های نجات استاندارد رنج می‌برند؛ برخی از آن‌ها حتی از داشتن حداقل‌هایی مثل سایه‌بان مناسب و کرم ضدآفتاب برای محافظت از سلامت خودشان محرومند.

  • در اطراف منطقه امن مشخص شده برای شنا تابلو های بسیار زیادی وجود دارد که به افراد هشدار میدهد از شنا در خارج از این منطقه پرهیز کنند.

  • ناجی غریق حاضر در یکی از پلاژ های غرب مازندران با استفاده از صوت به شناگرانی که بیش از حد از ساحل دور شده اند هشدار میدهد.

  • مهدی ناجی غریق ۳۴ ساله، به همراه یکی از همکارانش با موتور سیکلت، در یکی از سواحل شهر نوشهر گشت میزنند و از مسافران میخواهند تا به ساحل نزدیک شوند.

  • ناجی غریق در یک ساحل ممنوعه شنا، از یک خانواده مسافر میخواهد از نوار ساحلی فاصله نگیرند و برای آن‌ها از عمیق شدن ناگهانی دریا این منطقه میگوید.

  • یک ناجی غریق با استفاده از جت اسکی در نزدیکی شناگران گشت میزند

  • ناجی غریق در منطقه ممنوعه شنا با استفاده از صوت تلاش میکند تا از شناگران بخواهد به ساحل نزدیک تر شوند.

  • یک خانوم در حال تماشای فرزندش که در حال آب‌تنی در ساحل منطقه کپور چال نوشهر است.

  • یک خودرو هیئت ناجیان غریق در حال گشت زنی در یک منطقه ممنوعه شنا در سواحل غربی مازندران.

  • ابراهیم کیاکجوری ناجی غریق شهرستان نوشهر در حال گشت در ساحل و تماشای مسافرانی که برای آب‌تنی در خزر شنا میکنند.

  • حسین پورشیخ ناجی غریق حدودا ۳۵ ساله او نزدیک به ده سال است که در این حرفه سابقه دارد.

  • دو ناجی غریق در حال گشت زنی با موتورسیکلت شخصی در ساحل دریای خزر.

  • مهرداد ناجی غریق جوان در ساحل نشسته و به مسافرانی که بیش از حد از ساحل فاصله میگیرند با صوت زدن هشدار میدهد.

  • فرهاد و حیدر در ساحل سیسنگان گشت میزنند و افراد حاضر در آب دریا را رصد میکنند.

  • حیدر حسنی ناجی غریق منطقه گردشگری سیسنگان در جایگاه ناجیان غریق نشسته است و مسافران در آب را رصد میکند.

  • یکی از  ناجیان غریق شهر نور بویه ( شناور نجات جان) را کنار خودش قرار داده است و افراد درون آب را رصد میکند.

  • فرهاد در ساحل سیسنگان گشت میزند و مسافرانی که در آب هستند را تماشا میکند.

  • یحیی تیموری ناجی غریق شهر نور در جایگاه ناجیان ایستاده و از افراد حاضر در آب میخواهد تا به ساحل نزدیک تر شوند.

  • یک ناجی غریق در محل استقرار ناجیان نشسته و به دریا نگاه میکند

  • یحیی یکی از قدیمی ترین ناجیان شهرستان نور با حدود ۴۰ سال سابقه با یک بویه در ساحل گشت میزند

  • ناجی غریق در منطقه طرح شنا آقایان شهر نوشهر گشت میزند.

  • قاسم سیاسرانی ناجی غریقی با ۱۵ سال سابقه، از برخی افراد میخواهد تا به ساحل نزدیک تر شوند.

  • ناجیان غریق، محافظان زندگی

  • اسماعیل روی یک مبل کهنه کنار ساحل نشسته است و دریا را تماشا میکند. او حدودا ۱۰ سال است که ناجی غریق است.

  • مهرداد با استفاده از پدل بورد بین افراد حاضر در آب گشت میزند و نکات ایمنی را برای آنان توضیح میدهد.

  • یکی از ناجیان غریق با سابقه کنار دوستان قایق رانش در ساحل کپورچال نشسته است و از عدم توجه مسافران به هشدار های ناجیان میگوید.

  • رضا سلطان محمدی ناجی غریق شهر نوشهر در یک منطقه طرح شنای آقایان شناگران حاضر در آب را نگاه میکند.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.