title
کد خبر: 294092
00
اگزوز این ماشین شبیه مار و پوست اژدهاست+ تصاویر

آپولو با معرفی سیستم اگزوز تیتانیومی که با فناوری چاپ سه‌بعدی ساخته شده، هنر بیومکانیک و مهندسی افراطی را در جدیدترین محصول خود ترکیب کرده است.

به گزارش بهداشت نیوز، شرکت آلمانی آپولو که زمانی با مدل گامپرت سروصدای زیادی به راه انداخت، اکنون مدل تولید محدود Evo را در دست توسعه دارد اما دلیل اصلی این مقاله صرفاً خود خودرو نیست. آپولو اعلام کرده است که محصول جدیدش از یک سیستم اگزوز تیتانیومی فوق انحصاری بهره می‌برد که بزرگ‌ترین سیستم اگزوز یکپارچه ساخته‌شده به روش چاپ سه‌بعدی در جهان محسوب می‌شود. طراحی، جزئیات و ظرافت‌های ساخت این قطعه به‌شدت جلب‌توجه می‌کند؛ این سیستم اگزوز با الهام از فلسفه نام‌گذاری اژدها در محصولات آپولو، دارای بافتی است که شرکت آن را «پوست اژدها» می‌نامد و دقیقاً به همین دلیل از فناوری چاپ سه‌بعدی برای ساخت آن استفاده شده است.

 

اگزوز این خودرو شبیه مار و پوست اژدهاست؛ ببینید

آپولو به لطف چاپگرهای پیشرفته، یک سیستم اگزوز بدون درز از آلیاژهای گرید هوافضا خلق کرده است که توانایی عملکرد در دماهای بسیار بالا را دارد. علاوه بر این، قطعه مذکور با یک لایه سرامیکی مقاوم در برابر حرارت پوشانده شده است که تا دمای ۱۰۰۰ درجه سانتی‌گراد را تحمل می‌کند.

طراحی پیچیده و درهم‌تنیده این اگزوز با ظاهری زنده، سبک هنری بیومکانیک در فیلم‌های فضایی را تداعی می‌کند و در رنگ‌های متنوعی قابل سفارش است تا پوست اژدهای با رنگ دلخواه خرید مطابقت داشته باشد.

البته این طراحی صرفاً با هدف زیبایی ظاهری انجام نشده و مفهوم پوست اژدها و پولک‌های روی آن هدف کاربردی مهمی را دنبال کرده و به توزیع بهتر گرما در سراسر سیستم اگزوز کمک می‌کند که برای یک موتور با عملکرد بالا، حیاتی است. پیشرانهٔ این سوپراسپرت مخصوص پیست، بر پایه موتور دوازده سیلندر F۱۴۰ فراری ساخته شده که بیش از ۸۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و تا ۹ هزار rpm دور می‌گیرد.

اگزوز این خودرو شبیه مار و پوست اژدهاست؛ ببینید

آپولو اوو جانشین مستقیم اینتنسا اموزیونه است که از همان پیشرانه V۱۲ فراری بهره می‌برد و به دلیل پیست محور بودن، از یک گیربکس شش سرعته سکوئنشال برای انتقال ۸۰۰ اسب بخار قدرت به چرخ‌های عقب استفاده می‌کند. این خودرو یک تکامل واقعی نسبت به سلف خود محسوب می‌شود که ۲۰ اسب بخار قدرت بیشتر، شاسی مونوکوک فیبر کربنی جدید و آیرودینامیک الهام‌گرفته از خودروهای لمان را به همراه دارد.

قیمت این مدل نیز تکامل پیدا کرده است و درحالی‌که مدل قبلی ۲٫۵ میلیون دلار قیمت داشت، نسخه اوو با قیمتی بیش از ۴ میلیون دلار عرضه می‌شود. آپولو تنها ۱۰ دستگاه از این مدل مخصوص پیست را تولید خواهد کرد و اعلام کرده است که اولین نمونه مجهز به این سیستم اگزوز خیره‌کننده، در نیمه نخست سال جاری میلادی به مشتری تحویل داده خواهد شد.

منبع: پدال


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رهبری امام شهید، ایران را وارد دوره‌ای از نوزایی هنری کرد
  • پیام تبریک دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افتخارآفرینان المپیاد جهانی فیزیک/ سرمایه‌گذاری بر نخبگان، مطمئن‌ترین مسیر اقتدار علمی کشور است
  • نشست علنی مجلس با حضور ۲۵۹ نفر از نمایندگان در بهارستان برگزار شد+عکس
  • هم‌اکنون وضعیت آسمان ایران و منطقه
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو پیام جداگانه از ملت، مراجع و دولت عراق برای همراهی در آیین تشییع آیت‌الله خامنه‌ای قدردانی کرد
  • تجدید بیعت ملت با اندیشه امام (ره) و رهبر شهید انقلاب/ استمرار مسیر روشن انقلاب اسلامی در پرتو رهنمودهای آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای
  • ایران باید به بازیگری تمدنی و معرفتی در نظم نوین جهانی تبدیل شود
  • کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تر خواهیم بود+عکس
  • استوری رضا صادقی، خواننده در واکنش به حمله وحشیانه آمریکا به جنوب ایران
  • این گروه از بیماران دیابتی مدام باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند
  • خطر پنهانی که قند بالای خون برای سلامتی شما ایجاد می‌کند