title
کد خبر: 291627
00
 ترامپ سر اینفانتینو کلاه گذاشت!+ عکس

جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، روز پنج‌شنبه در نشست «هیئت صلح» به میزبانی دونالد ترامپ در واشنگتن دی‌سی شرکت کرد؛ حضوری که بار دیگر درباره میزان بی‌طرفی سیاسی او سؤال‌هایی ایجاد کرده است.

به گزارش بهداشت نیوز، اینفانتینو بار دیگر به‌دلیل نزدیکی سیاسی‌اش به ترامپ زیر ذره‌بین قرار گرفته است. نشست «هیئت صلح» با هدف بررسی جنگ غزه و در شرایط آتش‌بس شکننده‌ای که در ماه اکتبر حاصل شد برگزار شد. نمایندگانی از بیش از ۴۵ کشور انتظار می‌رفت در آن شرکت کنند، هرچند برخی متحدان مهم آمریکا دعوت را نپذیرفتند.

پیش از آغاز جلسه، به حاضران کلاه‌های قرمز به سبک MAGA داده شد که روی آن «U.S.A.» با حروف سفید و در کنار آن «45-47» (اشاره به دو دوره ریاست‌جمهوری ترامپ) درج شده بود. اینفانتینو هنگام حضور در کنار ترامپ برای لحظاتی این کلاه را بر سر گذاشت؛ صحنه‌ای که با توجه به تأکید همیشگی فیفا بر بی‌طرفی سیاسی، توجه زیادی جلب کرد.

عکس| ترامپ سر اینفانتینو کلاه گذاشت!

آزمون تازه برای کد اخلاقی فیفا

بخش ۵ «کد اخلاقی فیفا» مقام‌های مشمول این مقررات را ملزم به حفظ بی‌طرفی سیاسی می‌کند. حضور اینفانتینو در این مراسم و تصمیم او برای استفاده از آن کلاه می‌تواند بحث‌ها درباره پایبندی مدیریت فیفا به این اصل را دوباره داغ کند.

این نخستین بار نیست که رئیس فیفا به‌دلیل روابطش با ترامپ مورد انتقاد قرار می‌گیرد. در ماه دسامبر، سازمان حقوق بشری «فِرسکوئر» مستقر در لندن شکایتی اخلاقی علیه فیفا ثبت کرد و مدعی شد اینفانتینو تعهدات مربوط به بی‌طرفی را نقض کرده است. این نهاد همچنین ساختار حکمرانی فیفا را به‌گونه‌ای توصیف کرد که به رئیس اجازه می‌دهد «آشکارا مقررات داخلی را نادیده بگیرد».

اینفانتینو پیش‌تر نیز حمایت علنی خود از ترامپ را ابراز کرده و حتی خواستار اعطای جایزه صلح نوبل به او شده بود. او در ماه نوامبر گفته بود: «فکر می‌کنم همه ما باید از کاری که او انجام می‌دهد حمایت کنیم.»

در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی در ماه دسامبر، اینفانتینو نخستین «جایزه صلح فیفا» را به ترامپ اهدا کرد؛ اقدامی که با واکنش‌های انتقادی همراه شد و برخی هم اصل ایجاد چنین جایزه‌ای و هم انتخاب دریافت‌کننده آن را زیر سؤال بردند.

روابط اینفانتینو و ترامپ در یک سال گذشته کاملا آشکار بوده و رئیس فیفا چندین بار در کاخ سفید حضور یافته است. در رویداد روز پنج‌شنبه نیز ترامپ از اینفانتینو به‌خاطر اعطای جایزه صلح فیفا تشکر کرد و بار دیگر گلایه قدیمی خود درباره دریافت نکردن جایزه صلح نوبل را مطرح کرد.

ترامپ گفت: «می‌خواهم از جیانی و فیفا بابت همه کارهای فوق‌العاده‌ای که انجام داده‌اند و انجام می‌دهند تشکر کنم. آن‌ها اولین جایزه صلح‌شان را به من دادند.»

فیفا تاکنون واکنشی رسمی به ماجرای کلاه نشان نداده است. با توجه به اینکه جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکای شمالی، از جمله ایالات متحده، برگزار خواهد شد، همسویی علنی اینفانتینو با چهره‌های سیاسی احتمالا همچنان مورد توجه و بحث قرار خواهد گرفت؛ به‌ویژه در شرایطی که پرسش‌ها درباره حکمرانی و بی‌طرفی فیفا همچنان بی‌پاسخ مانده است.

منبع: خبرآنلاین


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • دزدیِ آرام در جیب شما؛ چگونه اعتیاد به دوپامین دیجیتال، ساختار مغز و قدرت تمرکز را نابود می‌کند؟
  • چرا گوارش شما تعیین‌کننده سرنوشت سیستم ایمنی است؟
  • بحران پنهان در سلول‌های شما؛ آیا بدن شما در برابر انرژی مقاومت می‌کند؟
  • قاتل نامرئی متابولیسم؛ چرا مقاومت به انسولین، بزرگترین مانع شما برای جوان ماندن و کاهش وزن است؟
  • غارتگران توجه؛ چرا مغز شما در تله لذت‌های آنی گرفتار شده و چگونه با «دیتوکس دوپامین» تمرکز خود را بازپس بگیرید؟
  • بمب ساعتی در رگ‌های شما؛ چگونه التهاب مخفی و استرس اکسیداتیو، قلب شما را تهدید می‌کنند؟
  • بحران تمرکز در عصر دیجیتال؛ چگونه «دوپامین» باعث فرسایش اراده و کاهش بهره‌وری شما می‌شود؟
  • چرخه‌ی گرسنگی بی‌پایان؛ چرا با وجود خوردن، مدام احساس ضعف و گرسنگی می‌کنید؟
  • قاتل نامرئی در خون شما؛ التهاب مزمن چیست و چگونه از درون بدن را فرسوده می‌کند؟
  • قاتل خاموش بهره‌وری؛ چرا بی‌خوابی مدرن مغز شما را کوچک می‌کند؟ +راهنمای علمی بازسازی مغز
  • زیبایی از درون؛ چگونه استرس و رژیم غذایی شما، سن پوستتان را بالا می‌برند؟