title
کد خبر: 291244
00
متخصصان پی بردند: ارتباط استفاده از هوش مصنوعی با افسردگی

تیمی از متخصصان به سرپرستی پزشکان بیمارستان عمومی «ماساچوست» و دانشکده پزشکی «ویل کورنل» می‌گویند افرادی که به طور دائم در خارج از محل کار با هوش مصنوعی مشورت می‌کنند، ممکن است بیشتر از دیگران مستعد ابتلا به علائم افسردگی باشند.

به گزارش بهداشت نیوز، یک نظرسنجی و مطالعه دو ماهه این تیم که توسط انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است، روی تقریباً ۲۱ هزار بزرگسال ساکن ایالات متحده نشان می‌دهد افرادی که چندین بار در روز برای استفاده شخصی از این پلتفرم‌ها استفاده می‌کنند، نسبت به افرادی که استفاده از هوش مصنوعی خود را به محل کار محدود می‌کنند، گرایش بیشتری به گزارش احساس افسردگی دارند.

این تیم با تشبیه پیامدهای استفاده بیش از حد از این نرم‌افزار به اثرات مشاهده شده در رسانه‌های اجتماعی گزارش کرده که استفاده بیشتر از هوش مصنوعی با افزایش متوسط ​​علائم افسردگی همراه بود، به طوری که احتمال ابتلا به افسردگی حداقل متوسط ​​در بین افرادی که روزانه از آن استفاده می‌کنند به ویژه در بین کاربران جوان‌تر، ۳۰ درصد بیشتر بود.

متخصصان با خلاصه کردن نتایج این نظرسنجی گفتند: استفاده روزانه یا مکرر از هوش مصنوعی در بین مردان، بزرگسالان جوان‌تر، افراد دارای تحصیلات و درآمد بالاتر و افراد ساکن در مناطق شهری به طور قابل توجهی رایج‌تر بود.

این تیم توضیح داد: در بین افراد ۴۵ تا ۶۴ ساله، احتمال گزارش حداقل «افسردگی متوسط» ​​برای کاربران روزانه هوش مصنوعی ۵۰ درصد بیشتر بود.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، یافته‌های این نظرسنجی نشان نمی‌دهد که آیا استفاده از هوش مصنوعی یک علامت بالقوه یا علت افسردگی است یا خیر.

متخصصان با توضیح دلیل انجام این نظرسنجی گفتند، تحلیل‌های قبلی نشان داده است که کاربران هوش مصنوعی ظاهراً از تعامل اجتماعی عقب‌نشینی می‌کنند و به چت‌بات‌ها وابستگی نشان می‌دهند.

این یافته‌ها پس از انتشار مطالعات متعدد در سال‌های اخیر منتشر شده است که استفاده بیش از حد از رسانه‌های اجتماعی و برنامه‌ها را با استرس و افسردگی در نوجوانان مرتبط می‌دانند.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، با شکست راهبردی بزرگ‌تری روبه‌رو می‌شود+ تصویر
  • ویتامین C و DMSO برای درمان سرطان پوست؛ آیا این روش می‌تواند جایگزین جراحی شود؟
  • مدیریت مصرف شبکه‌های اجتماعی؛ ۸ راهکار ساده برای کاهش استرس، افزایش تمرکز و استفاده آگاهانه/ اینفوگرافیک
  • شناسایی خطر قلبی در بیماران دیابتی؛ پیچیده‌تر از برآورد یک شاخص ساده است!
  • وقتی انسان میان قدرت، ترس و وجدان گرفتار می‌شود
  • مسمومیت چگونه به سلول‌های بدن آسیب می‌زند؟ هشدار درباره خطر مسمومیت‌های دارویی و خانگی+ اینفوگرافیک
  • خودت را فراموش نکن؛ سلامتی تو هم به اندازه عزیزانت اهمیت دارد/ اینفوگرافیک
  • وزیر بهداشت تاکید کرد: ضرورت آمادگی همه‌جانبه مراکز درمانی برای بحران‌های احتمالی در کشور
  • دندان‌های شیری؛ پایه‌ای برای لبخند سالم آینده کودکان/ راهکارهای پیشگیری از پوسیدگی دندان
  • چرا دندان‌ها با وجود مسواک زدن پوسیده می‌شوند؟
  • هشدار یک گفتار درمان: لکنت زبان نشانه ضعف هوش یا تنبلی نیست