title
کد خبر: 290903
00
استقرار سامانه‌های موشکی جدید پاتریوت و تاد آمریکا در قطر+ تصویر

تصاویر جدید ماهواره ای، استقرار سامانه های دفاع ضد هوایی پاتریوت آمریکا را در قطر نشان می دهد.

به گزارش بهداشت نیوز، شرکت میزراویژن چین امروز تصاویری از استقرار سامانه های پاترویوت در پایگاه هوایی آمریکا در قطر منتشر کرد که تاریخ 26 ژانویه 2026 را بر خود دارد و نشان می دهد که آمریکا در صدد تقویت دفاع نیروهای خود در برابر موشک های بالستیک است که در صورت حمله احتمالی به ایران، منافع ایالات متحده را در منطقه هدف قرار خواهند داد.

تصویر ماهواره ای پایگاه آمریکا در قطر  و سامانه های دفاعی جدید
تصویر ماهواره ای از سامانه‌های موشکی پاترویت آمریکا در قطر

روز گذشته روزنامه اطلاعات به نقل از نیویورک تایمز نوشت که اخیرا پنتاگون سامانه‌های پاتریوت و تاد بیشتری را برای محافظت از نیروهای آمریکایی در برابر حملات موشکی احتمالی ایران، در منطقه از جمله در یک پایگاه هوایی در قطر مستقر کرده است.

سامانه دفاع هوایی پاتریوت

ام‌آی‌ام-۱۰۴ پاتریوت یک سامانه دفاع هوایی موشکی است که توانایی مقابله با موشک‌های بالستیک تکنیکی، بین‌کهکشانی، موشک‌های کروز، و هواگردهای دشمن را در همه شرایط آب و هوایی و در هر ارتفاعی دارا است.

 ویژگی‌های کلیدی سامانه پاتریوت رادار مرکب چندکاره، هدایت تعقیب از طریق موشک و نرم‌افزار مدرن و همچنین عملکرد خودکار گسترده است.

 پاتریوت موشک ضد بالستیک نیروی زمینی ارتش آمریکاست و مأموریت اصلی آن دفاع در مقابل موشک‌های بالستیک است.

منبع: عصر ایران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.