title
کد خبر: 287411
00
علائم آنفلوآنزای A و B چه تفاوتی با هم دارند؟

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ویروس آنفلوآنزای فصلی شامل دو تیپ A و B است، گفت: از نظر نوع و شدت علائم، تغییر محسوسی در بیماران در ابتلا به آنفلوآنزا تیپ A و B مشاهده نمی‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز، زهرا نهبندانی با اشاره به نزدیکی فصل سرما در خصوص شیوع بیماری آنفلوآنزا، اظهار کرد: ویروس آنفلوآنزای فصلی شامل دو  تیپ A و B  است که در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری مانند سال‌های گذشته از کل موارد شناسایی شده آنفلوآنزا، حدود ۸۵ درصد آنفلوآنزای تیپ A ، ساب تایپ غالب H۳N۲ و چند مورد هم H۱N۱ بوده است.

وی با بیان اینکه ۱۵ درصد از کل موارد شناسایی شده آنفلوآنزا تیپ B بوده است، افزود: از نظر نوع و شدت علائم، تغییر محسوسی در بیماران در ابتلا به تیپ A و B مشاهده نمی‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری‌های تنفسی، تاکید کرد: شیوع بیماری‌های تنفسی همانند آنفلوانزا، کرونا و ویروس‌های دیگر مستلزم رعایت آداب همچون همراه داشتن دستمال در هنگام عطسه و سرفه، شستشوی مکرر دست‌ها با آب و مایع صابون، استفاده از ماسک در محیط‌های شلوغ از جمله مترو، اتوبوس و.... است.

نهبندانی با بیان اینکه هنگام مشاهده علائم تنفسی در خود یا اطرافیان، فاصله لازم را حفظ کنید، گفت: تغذیه مناسب در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و واکسیناسیون گروه‌های پرخطر بسیار واجب است. در صورت مشاهده علائم آنفلوآنزا مخصوصا در دانش آموزان از رفتن به مدرسه  تا بهبودی کامل خودداری کنند.

وی در خصوص درمان این سویه جدید از آنفلوآنزا، تشریح کرد: درمان آنفلوانزآی فصلی بیشتر درمان علامتی است؛ بدین معنا که با استفاده از داروهای ضد درد، تب بُر و ضد سرفه با توجه به حسب علائم و شرایط بیمار انجام می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به توصیه‌هایی به شهروندان، بیان کرد: مردم درصورت مشاهده علائم این بیماری به پزشک مراجعه کرده با تشخیص پزشک معالج به ویژه برای استفاده گروه‌های پرخطر، در همان سه الی چهار روز ابتدای ابتلا به آنفلوآنزا، داروی اوسلتامیویر به صورت کپسول و یا شربت تجویز می‌شود. این دارو در مراکز بهداشت و در داروخانه‌های سطح شهر با تجویز پزشک، موجود است.

منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • واکنش تند بقایی به وزیر خارجه آمریکا؛ مشکل مذاکرات ایران، باورهای دینی نیست، بدعهدی آمریکاست+ تصویر
  • پژوهش جدید نشان داد: باکتری زخم معده با خطر سرطان روده هم ارتباط دارد!
  • روزانه چند قدم پیاده‌روی کنیم تصمیم گیری بهتر و تمرکز بیشتری خواهیم داشت؟
  • عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، با شکست راهبردی بزرگ‌تری روبه‌رو می‌شود+ تصویر
  • ویتامین C و DMSO برای درمان سرطان پوست؛ آیا این روش می‌تواند جایگزین جراحی شود؟
  • مدیریت مصرف شبکه‌های اجتماعی؛ ۸ راهکار ساده برای کاهش استرس، افزایش تمرکز و استفاده آگاهانه/ اینفوگرافیک
  • شناسایی خطر قلبی در بیماران دیابتی؛ پیچیده‌تر از برآورد یک شاخص ساده است!
  • وقتی انسان میان قدرت، ترس و وجدان گرفتار می‌شود
  • مسمومیت چگونه به سلول‌های بدن آسیب می‌زند؟ هشدار درباره خطر مسمومیت‌های دارویی و خانگی+ اینفوگرافیک
  • خودت را فراموش نکن؛ سلامتی تو هم به اندازه عزیزانت اهمیت دارد/ اینفوگرافیک
  • وزیر بهداشت تاکید کرد: ضرورت آمادگی همه‌جانبه مراکز درمانی برای بحران‌های احتمالی در کشور