title
کد خبر: 279924
00
شاسی‌بلند محبوب سوزوکی شش چرخ شد! + تصاویر

شاسی‌بلند محبوب سوزوکی تبدیل به خودرویی شش چرخ شد!

به گزارش بهداشت نیوز، گاهی اوقات خروجی و نتیجه یک پروژه آنقدر عجیب و جذاب است که این سئوال برایمان پیش می‌آید که چطور این ایده به ذهن یک نفر رسیده است؟ برای مثال، یک مالک سوزوکی جیمنی در بریتانیا ایده‌ای درخشان و البته کمی دیوانه‌وار را برای خودروی خود در نظر گرفته است. این فرد جیمنی خود را به یک پیکاپ شش چرخ تبدیل کرده و نتیجه آن یک خلق خودروی ۴×۶ منحصر به فرد است که در حال حاضر برای فروش گذاشته شده است.

سوزوکی جیمنی ۶ چرخ به بازار آمد / عکس

خودروی پایه یک سوزوکی جیمنی فرمان راست مدل ۲۰۱۹ است که مستقیماً از ژاپن وارد شده است. این ایده پس از دیدن یک رندر از یک جیمنی شش چرخ به ذهن سازنده خطور کرد.

سوزوکی جیمنی ۶ چرخ به بازار آمد / عکس

سازندگان این خودرو با استفاده از قطعات اصلی سوزوکی و مجهز کردن آن به لاستیک‌های جدید، یک محور سوم به پشت جیمنی اضافه کردند. بدنه خودرو برای جا دادن محور جدید همراه با یک جفت گلگیر اضافی تغییر یافت.

سوزوکی جیمنی ۶ چرخ به بازار آمد / عکس

بخش عقب کشیده شده اکنون یک محفظه جمع و جور با درب عقب سفارشی را در خود جای داده است. نمای بیرونی با رنگ ناردوگری پوشانده شده است که به خوبی با قالب‌های مشکی و رینگ‌های هماهنگ جفت می‌شود.

سوزوکی جیمنی ۶ چرخ به بازار آمد / عکس

در داخل، جیمنی کمی تغییر کرده است. صندلی‌ها و تودری‌ها اکنون با چرم مشکی و خاکستری روشن پوشانده شده‌اند. سیستم جدید کنوود جایگزین سیستم اطلاعات سرگرمی استاندارد شده است.

سوزوکی جیمنی ۶ چرخ به بازار آمد / عکس

در زیر کاپوت، موتور ۱٫۵ لیتری تنفس طبیعی استاندارد را خواهید یافت که ۱۰۳ اسب بخار قدرت و ۱۳۴ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. با این حال، مالک برنامه‌ دارد تا با ارائه کیت توربو، خروجی موتور را به ۱۷۰ اسب بخار قدرت و ۲۷۰ نیوتن متر گشتاور افزایش دهد. در حال حاضر، یک گیربکس اتوماتیک چهار سرعته نیرو را از طریق سیستم ۴WD استاندارد به چهار چرخ از شش چرخ ارسال می‌کند.  

طبق لیست موجود در eBay، این مدل ۱۱۰۷۵ کیلومتر کارکرد دارد و عکس‌ها نشان می‌دهد که در شرایط خوبی قرار دارد. در حال حاضر، این شاسی بلند اصلاح شده با قیمت ۵۶,۷۰۰ دلار موجود است.

منبع: 

خبرآنلاین

carscoops


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • کبد چرب و 5 زیرگروه متفاوتی از آن که پژوهشگران به تازگی کشف کردند
  • چرا چربی پاها با رژیم و ورزش از بین نمی‌رود؟/ ۵ تفاوت مهم لیپیدما و چاقی که نمی دانستید
  • تور ضد پهپادی روی سر نتانیاهو+ عکس
  • طعنه رضایی به ادعای آمریکا درباره باز بودن تنگه هرمز: آیفون‌های کف تنگه‌هرمز گواهی می‌دهند! + تصاویر
  • واکنش تند بقایی به وزیر خارجه آمریکا؛ مشکل مذاکرات ایران، باورهای دینی نیست، بدعهدی آمریکاست+ تصویر
  • پژوهش جدید نشان داد: باکتری زخم معده با خطر سرطان روده هم ارتباط دارد!
  • روزانه چند قدم پیاده‌روی کنیم تصمیم گیری بهتر و تمرکز بیشتری خواهیم داشت؟
  • عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، با شکست راهبردی بزرگ‌تری روبه‌رو می‌شود+ تصویر
  • ویتامین C و DMSO برای درمان سرطان پوست؛ آیا این روش می‌تواند جایگزین جراحی شود؟
  • مدیریت مصرف شبکه‌های اجتماعی؛ ۸ راهکار ساده برای کاهش استرس، افزایش تمرکز و استفاده آگاهانه/ اینفوگرافیک
  • شناسایی خطر قلبی در بیماران دیابتی؛ پیچیده‌تر از برآورد یک شاخص ساده است!