title
کد خبر: 279154
00
سرمای زیاد در آمریکا؛ ریش های اولیویه ژیرو یخ بست+ تصاویر

در دیدار شب گذشته لس‌آنجلس اف‌سی مقابل کلرادو رپیدز، ریش‌های اولیویه ژیرو، مهاجم پیشین آرسنال از سرمای زیاد یخ زد.

به گزارش بهداشت نیوز، در دیدار شب گذشته لس‌آنجلس اف‌سی مقابل کلرادو رپیدز، دمای هوا به منفی ۱۵ درجه سانتی‌گراد رسید و این موضوع، موجب اتفاق جالبی شد و آن هم یخ زدن ریش‌های اولیویه ژیرو، مهاجم پیشین آرسنال، چلسی، میلان و تیم ملی فرانسه بود.

همچنین بازی اینترمیامی و اسپورتینگ کانزاس سیتی در جام قهرمانان کونکاکاف در ابتدا به دلیل پیش‌بینی برف سنگین ۲۴ ساعت به تعویق افتاد. با این حال، بازی نهایتاً برگزار شد، اما دما در زمان شروع بازی به پنج درجه فارنهایت (-۱۵ درجه سلسیوس) رسید و با سرمای باد، دما به اندازه -۵ درجه فارنهایت (-۲۰ درجه سلسیوس) احساس می‌شد.

عکس| سرمای عجیب در آمریکا؛ ریش‌های اولیویه ژیرو، یخ بست!

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.