title
کد خبر: 278227
00
رونمایی از پهپاد انتحاری آمریکایی که شکل توپ راگبی است و یک سرباز به راحتی می تواند دستش بگیرد و پرتاب کند+ تصاویر

استارتاپ آمریکایی XDOWN به‌تازگی از پهپادی انتحاری به‌شکل توپ فوتبال آمریکایی یا راگبی رونمایی کرده که می‌تواند برای اهداف اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی (ISR) نیز کاربرد داشته باشد.

به گزارش بهداشت نیوز، پهپادهای انتحاری در اشکال مختلف تولید می‌شوند و وظیفه آنها نابودکردن ادوات و تجهیزات دشمن با کمترین هزینه است. اما تولید پهپادی انتحاری به‌شکل توپ فوتبال آمریکایی ابتکار جدیدی است و توانسته توجه‌های زیادی را نیز جلب کند. این پهپاد را استارتاپ نظامی XDOWN توسعه داده است و P.S. Killer نام دارد.

 

پهپاد انتحاری با طراحی متفاوت

 

استارتاپ XDOWN از پهپاد انتحاری به شکل توپ فوتبال آمریکایی رونمایی کرد

از ویژگی‌های قابل‌توجه این پهپاد انتحاری این است که باتوجه‌به شکل و وزن سبک آن، یک سرباز می‌تواند به‌راحتی آن را در دست بگیرد و پرتاب کند. همچنین شرکت سازنده، پهپاد P.S. Killer را «سیستم هواپیمای بدون سرنشین چندمنظوره تاکتیکی پرتاب کن و فراموش کن» توصیف کرده است.

اگر مسابقات فوتبال آمریکایی را دیده باشید، نحوه راه‌اندازی پهپاد P.S. Killer نیز برایتان آشنا خواهد بود. به گفته شرکت سازنده، راه‌اندازی این پهپاد فقط ۲ ثانیه زمان می‌برد و تنها کاری که سرباز باید انجام دهد، این است که آن را به هوا پرتاب کند.

همچنین راه‌اندازی این پهپاد فقط ۳ مرحله دارد: آن را در دست بگیرید، روشن کنید و به هوا پرتاب کنید. درحال‌حاضر ارتش آمریکا و متحدانش از پهپادهای انتحاری مختلفی استفاده می‌کنند اما پهپاد P.S. Killer با طراحی و سیستم پرتاب منحصربه‌فرد، خود را از رقبا متمایز کرده است.

به گفته استارتاپ XDOWN، وزن این پهپاد انتحاری فقط ۰.۷۷ کیلوگرم است و می‌تواند محموله‌هایی با همین وزن را نیز حمل کند. همچنین پهپاد P.S. Killer می‌تواند به حداکثر سرعت ۱۵۵ مایل‌برساعت برسد که سرعت قابل‌توجهی است. درنهایت، متناسب با وزن محموله انتحاری متصل شده، این پهپاد می‌توان به برد ۶۵ کیلومتری نیز دست یابد.

استارتاپ XDOWN می‌گوید این پهپاد برای استفاده نیروهای ویژه آمریکا طراحی شده تا به این نیروها سرعت، پنهان‌کاری و امکان انجام حملات وسیع‌تر را بدهد. از دیگر قابلیت‌های پهپاد P.S. Killer می‌توان به استفاده از آن در عملیات اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی (ISR) اشاره کرد.

استارتاپ XDOWN از پهپاد انتحاری به شکل توپ فوتبال آمریکایی رونمایی کرد

منبع: دیجیاتو


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.