title
کد خبر: 276620
00
 سدان عجیب ژاپنی که می‌خواست شاسی‌ بلند باشد! + تصاویر

در اواخر اکتبر ۱۹۹۵، نیسان با معرفی XiX در نمایشگاه خودرو توکیو، دنیای خودرو را شگفت‌زده کرد. این خودروی مفهومی، ترکیبی جسورانه از سدان و شاسی‌بلند بود، اما هرگز به خط تولید نرسید.

به گزارش بهداشت نیوز، نیسان در تلاش برای کشف تمامی بازارهای بالقوه، از خودروی مفهومی سدان شاسی‌بلند XiX در سی و یکمین نمایشگاه خودرو توکیو در اواخر اکتبر ۱۹۹۵ رونمایی کرد.

این خودروی خاص، برای کسانی که به بدنه‌های سنتی سدان ۴ در با طراحی جعبه‌ای علاقه دارند، اما در عین حال به دنبال ظاهر قدرتمند خودروهای آفرود نیز هستند، می‌تواند جذاب باشد.

نیسان XiX: سدانی که می‌خواست شاسی‌بلند باشد (و نشد!)

XiX با فاصله ۲٠۵ میلی‌متری از زمین، قابلیت‌های آفرود نسبتاً خوبی داشت.

این خودروی مفهومی از یک موتور ۲ لیتری بنزینی، با سیستم تزریق سوخت و ۱۶ سوپاپ DOHC از سری SR20DE بهره می‌برد که قادر به تولید ۱۵۰ اسب بخار (استاندارد JIS) و ۱۸۶ نیوتن‌متر گشتاور بود و نیرو را به صورت تمام وقت به هر چهار چرخ منتقل می‌کرد.

با این موتور و طول بدنه ۴.۵۶ متری، به احتمال زیاد XiX بر اساس پلتفرم P11 پریمیرا با سیستم چهار چرخ متحرک ساخته شده بود.

در نهایت، XiX به مرحله تولید نرسید.

از نظر طراحی، با آن ظاهر هندسی، می‌توانست برادر بزرگتر بی‌نقص و مینیمالیستی نیسان راشین باشد.

نیسان XiX: سدانی که می‌خواست شاسی‌بلند باشد (و نشد!)

منبع: عصر ایران


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.