title
کد خبر: 2602
00
مطالعه جدید نشان می دهد؛
قرارگیری در معرض آفت کش ها موجب تغییر باکتری های دهان می شود

طبق یافته های یک مطالعه جدید، قرارگیری در معرض آفت کش ها ممکن است موجب تغییر ساختار باکتری های دهان کارگران مزرعه شود.

به گزارش بهداشت نیوز،  محققان دانشگاه واشنگتن براق دهان ۶۵ کارگر مزرعه و ۵۲ فردی که در مزرعه کار نمی کردند را مورد بررسی قرار دادند.

محققان دریافتند کارگران مزرعه دارای میزان بالاتر آفت کش در خون شان بودند و تغییرات بیشتری در باکتری های دهان شان در مقایسه با افراد غیرکارگر وجود داشت.

قابل توجه ترین یافته مربوط به کارگرانی بود که دارای آفت کش ارگانوفسفات موسوم به آزینفوس-متیل در خون شان بودند.

در این گروه، محققان کاهش قابل توجه هفت گروه متداول از باکتری های دهانی را از نظر تعداد شاهد بودند. به گفته اییان استاناوی، سرپرست تیم تحقیق، «باکتریStreptococcus  یکی از متداول ترین باکتری های عادی یافت شده در دهان است که دچار تغییر شد.»

استاناوی در ادامه عنوان می کند: «مطالعات قبلی هم نشان داده اند که تغییر در گونه و رشته های Streptococcus با تغییر در سلامت دهان مرتبط است.»(مهر)


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.