title
کد خبر: 25818
00
 ادعای ناراحتی حنجره روحانی دروغ محض است

«اخبار مربوط به ابتلای دکتر روحانی به ناراحتی حنجره واقعیت ندارد. این اخبار با واقعیت سازگار نیست و رئیس جمهور در صحت و سلامت کامل به سر می‌برد.»

به گزارش بهداشت نیوز، انتخاب نوشت: در حالی که انتظار می رفت پس از انتخابات ریاست جمهوری، خبرسازی‌ها و هجمه ها علیه رئیس جمهور کاهش پیدا کند اما مخالفان روحانی نه تنها پس از شکست، عقب ننشتند، بلکه روز به روز بر شدت حملات خود افزوده و از چارچوب های اخلاقی عبور کردند. در تازه ترین خبرسازی جریان مخالف، رسانه های این طیف مدعی شده اند که حسن روحانی مشکل حنجره پیدا کرده است. این رسانه ها استدلال کرده اند که عدم حضور رئیس جمهور در نشست اخیر وزارت صنعت که بنابر اعلام منابع خبری به دلیل کسالت او بود، پس از توصیه پزشک متخصص به رئیس جمهور در مورد ناراحتی حجره اش اتفاق افتاده است.

به نظر می رسد خلاقیت این طیف از زمان لغو سخنرانی رئیس جمهور در بجنورد در دوران انتخابات کلید خورده است، هنگامی که روحانی به دلیل سخنرانی های پی در پی و آتشین دچار کسالتی اندک شده بود و پس از همایش انتخاباتی مشهد، مجبور به لغو همایش بعدی خود در خراسان شمالی شد.

با این حال یک منبع آگاه نزدیک به رئیس جمهور در گفت‌وگو با «انتخاب» این خبر را از اساس تکذیب کرد و گفت: «اخبار مربوط به ابتلای دکتر روحانی به ناراحتی حنجره واقعیت ندارد. این اخبار با واقعیت سازگار نیست و رئیس جمهور در صحت و سلامت کامل به سر می‌برد.»


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.