title
کد خبر: 232585
01
طب غربی  این ادویه را به عنوان مسکن و شفابخش می شناسد

طب آیورودا، سیستم درمانی سنتی هندی، زردچوبه را برای انواع بیماری‌ها توصیه می‌کند. طب غربی نیزشروع به مطالعه زردچوبه به عنوان مسکن و شفابخش کرده است.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از فارس، زردچوبه که گاهی زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز نامیده می شود، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی می‌روید. کورکومین ماده فعال زردچوبه است و خواص بیولوژیکی قدرتمندی دارد. طب آیورودا، سیستم درمانی سنتی هندی، زردچوبه را برای انواع بیماری‌ها توصیه می‌کند.  طب غربی  نیزشروع به مطالعه زردچوبه به عنوان مسکن و شفابخش کرده است.

در مطالعات متعدد، کورکومین، یک ترکیب قوی در زردچوبه شناخته شده است که می تواند تورم بدن را کاهش دهد. یکی از راه‌های افزایش مصرف زردچوبه، اضافه کردن آن به غذاها در هنگام آشپزی است که در اکثر غذاها از زردچوبه استفاده می‌کنیم. 

کورکومین موجود در زردچوبه می تواند تجدید حیات سلول‌های مغزی را نیز افزایش دهد. و آروماتیک - تورمرون، یک ترکیب فعال دیگری در زردچوبه است که می تواند رشد سلول‌های بنیادی عصبی در مغز را تا ۸۰ درصد افزایش دهد.

طبق بررسی وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، زردچوبه حاوی پتاسیم، آهن، منگنز و ویتامین c است و برای  بیماری‌های پوستی، زخم‌ها، بیماری‌های گوارشی و بیماری‌های کبدی نیز استفاده می‌شود.


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز