title
کد خبر: 229
00
تاثیر ویتامین D بر بیش فعالی کودکان

به گفته ی محققان، کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری ویتامینD دریافت کرده بودند در مقایسه با همتایان خود که دریافت نکرده بودند کمتر با بیش فعالی روبه رو شده اند.

به بهداشت نیوز، مطالعات محققان دانمارکی حاکی از این است که مادرانی که در دوران بارداری ویتامین D مصرف می‌کنند خطر ابتلای فرزندانشان به اختلال بیش‌فعالی (ADHD) را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهند.

بر اساس گزارش Daily Telegraph، نتایج این تحقیقات جدید که روی 1233 کودک انجام شد نشان داد که مصرف ویتامین D در دوران بارداری خطر ابتلا کودکان به بیش فعالی (ADHD) را کاهش می‌دهد.

به گفته این محققان، نتایج این بررسی‌ها نشان داد که کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری ویتامین D کافی دریافت کرده بودند در مقایسه با همتایان خود که ویتامین D کمتری دریافت کرده بودند یا اصلا استفاده نکرده بودند، کمتر با بیش‌فعالی روبرو شدند.

این مطالعه همچنین نشان داد، ویتامین D از بدن در برابر بیش‌فعالی محافظت نمی‌کند اما نقش مهمی روی مغز دارد.

«نیلز بلنبرگ»(Niels Bilenberg)، استاد دانشگاه دانمارک در این رابطه توضیح داد:" قبل از این، ارتباط بین مصرف ویتامین D و علائم اختلال بیش‌فعالی(ADHD) در سنین اولیه  مشخص نبود".

اختلال «بیش‌فعالی»((ADHD)) در بین کودکان و نوجوانان بسیار شایع است./ک

منبع:تسنیم


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
پر بازدیدترین
  • کبد چرب شایع ترین بیماری کبد در جهان/ باورهای غلط درباره کبد چرب و درمان آن
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • تصاویری از آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
  • هواپیمای سلطنتی امارات در 2 روز پیایی پرواز به تهران، چه با خود آورد؟+ تصاویر
  • هشدار امروز عراقچی به مقامات آمریکایی: مراقب اطلاعات جعلی و اشتباهات محاسباتی باشید!+ تصویر
  • از اینستاگرام تا مطب؛ چطور بفهمیم توصیه‌های پزشکی فضای مجازی قابل اعتمادند؟
  • مراسم خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) در حرم امام هشتم/ عراقچی و قالیباف هم بودند+ تصاویر
  • هشدار سازمان غذا و دارو درباره نظارت بر تولید خمیرمرغ و فرآورده‌های پروتئینی
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر
  • چرا بعضی ها چپ‌ دست می‌شوند؟/ چپ دست‌ها باهوش ترند؟
  • کم‌آبی بدن باعث تپش قلب پیدا می‌شود!/ قلب در حالت کم‌آبی چه حسی دارد؟