title
کد خبر: 224889
00
هشدار برای به بن‌بست‌ خوردن طرح خوب دارویار

به گفته نایب‌رئیس انجمن داروسازان ایران «اگر همین وضعیت (پرداخت حق داروخانه‌ها) ادامه یابد، ممکن است طرح خوب دارویار به بن‌بست بخورد و چنانچه این اتفاق رقم بخورد، این مردم هستند که به دلیل افزایش سرسام‌آور و تا دوبرابری قیمت داروها متضرر خواهند شد و به آنها فشار خواهد آمد.

به گزارش بهداشت نیوز،دکتر سیدعلی فاطمی، نایب‌رئیس انجمن داروسازان ایران،  به‌شدت از تامین اجتماعی بابت پرداخت‌نکردن حق داروخانه‌ها گلایه‌مند است. او درباره به بن‌بست‌ خوردن طرح دارویار هشدار می‌دهد: برای مشکلات کنونی و عدم پرداخت مابه‌التفاوت قیمت دارو به داروخانه‌ها دو نوبت هم به آقای رئیس‌جمهور نامه نوشتیم و با ایشان درد دل کردیم.»

فاطمی ادامه داد: اکنون حدود سه ماه از آغاز طرح دارویار می‌گذرد و تامین اجتماعی یک ریال هم به داروخانه‌ها بابت اعتبارات این طرح پرداخت نکرده است و آنچه هم در این مدت پرداخت کرده، مربوط به بدهی‌های نیمه دوم سال ۱۴۰۰ بوده است. اگر همین وضعیت ادامه یابد، ممکن است طرح خوب دارویار به بن‌بست بخورد و چنانچه این اتفاق رقم بخورد، این مردم هستند که به دلیل افزایش سرسام‌آور و تا دوبرابری قیمت داروها متضرر خواهند شد و به آنها فشار خواهد آمد.

فاطمی گفت: اکنون بخشی از داروخانه‌ها دیگر تمایلی به ارائه داروهای بیمه‌ای به مردم ندارند؛ چراکه داروخانه، اکنون دارویی را که با قیمت شهریور ۱۴۰۰ به مردم می‌فروشد، خودش آن را به قیمت‌های افزایش‌یافته جدید از تولیدکننده می‌خرد. این در حالی است که یکی از مسئولان سازمان برنامه و بودجه قبل از آغاز طرح دارویار وعده داده بود که ما ۷۲ ساعته مبالغ مابه‌التفاوت دارو را به داروخانه‌ها پرداخت می‌کنیم. حالا این وعده ۷۲ ساعته با گذشت حدود سه ماه هنوز محقق نشده است و تامین اجتماعی از این بابت هیچ به روی خودش هم نمی‌آورد که داروخانه‌ها تحت فشار هستند.

منبع: روزنامه خراسان


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.