کد خبر: 20222
تاریخ انتشار: یکشنبه 07 خرداد 1396 - 14:25
ایوانکا دختر ترامپ با گفتن یک حرف باعث شد خود را مضحکه صاحب یک رستوران کند.
ایوانکا دختر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که در سفر رم به همراه همسرش جرد کوشنر به رستوران ایگناتیوس رفته بودند، با سوالی درباره یک عکس که روی دیوار رستوران زده شده بود، موجب مضحکه کردن خودش شد.
پس از رفتن ایوانکا و جرد به داخل رستوران و مستقر شدن در پشت میزشان، زمانی را تا آماده شدن سفارش غذایشان منتظر ماندند که در این حین ناگهان عکسی که روی دیوار رستوران بود توجه ایوانکا را به خود جلب کرد، وی با اعتماد به نفس کامل از صاحب رستوران پرسید که مردی که در عکس هست کدام شخصیت مقدس تاریخی است؟ و جوابی که با لبخند تمسخر آمیز از مرد رستورانچی دریافت کرد این بود که شخص مورد نظر جورجو کینالیا فوتبالیست سابق تیم لاتزیو و تیم ملی ایتالیا است که دست هایش را به سوی آسمان دراز کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر


نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.