title
کد خبر: 19881
00
استفاده از سلول‌های بنیادی در عرصه درمان بیماری‌ها به انقلاب جدیدی می‌انجامد

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه استفاده از سلول‌های بنیادی در عرصه درمان بیماری‌ها به انقلاب جدیدی می‌انجامد، گفت: سلول‌های بنیادی علاوه‌بر اینکه جایگزین برخی داروها خواهد شد، ارزبری را نیز کاهش می‌دهد.

به گزارش بهداشت نیوز، صیاد یوسفی در حاشیه همایش کاربرد سلول‌های بنیادی در پزشکی، اظهار داشت: بسیج در حوزه علمی بسیار فعال عمل کرده و همایش‌های خوبی در این زمینه برگزار شده است که نتایج آن سبب بهره‌مندی مردم شده و از طرفی شعار «اقتصاد مقاومتی» را جامه عمل می‌پوشاند.

یوسفی افزود: موضوع سلول‌های بنیادی نوپا و جدید است، ولی با این وجود موفقیت‌های مناسبی در ایران حاصل شده است. همچنین باید توجه داشت که در آینده سلول‌های بنیادی می‌تواند جایگزین برخی از داروها باشد و علاوه‌بر اینکه ارزبری را کاهش می‌دهد شغل ایجاد می‌کند و عوارض کمتری برای بیمار به همراه داشته باشد.

مسئول مرکز بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت گفت: استفاده از سلول‌های بنیادی به‌جای بسیاری از روش‌های درمانی انقلاب جدیدی در ایران و جهان رقم می‌زند و نتایج مؤثری را به همراه دارد.

وی ادامه داد: سالانه حدود چندین هزار میلیارد تومان برای بیماران مبتلا به سرطان هزینه می‌شود که پیشرفت سلول‌های بنیادی و جایگزینی آن با داروهای موجود، می‌تواند خدمت بزرگی به درمان بیمارانی همچون بیماران سرطانی کند.

یوسفی خاطرنشان کرد: سازمان بسیج جامعه پزشکی در صدد است تا با ورود به این عرصه موضوع کاربرد سلول‌های بنیادی در حوزه سلامت و پزشکی را ترویج دهد.

 

منبع: فارس

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.