title
کد خبر: 192844
00
 کشورهای ثروتمند از تزریق دز تقویت کننده انصراف دهند

سازمان جهانی بهداشت همچنین گفت: شواهد کافی برای اثبات ضرورت دز سوم واکسن کووید ۱۹ وجود ندارد.

به گزارش بهداشت نیوز، مقامات ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) خواستار تقسیم واکسن کووید ۱۹ با کشورهای فقیر شدند و تأکید کردند کشورهای ثروتمند از تزریق دز تقویت کننده انصراف دهند.

سازمان جهانی بهداشت همچنین گفت: شواهد کافی برای اثبات ضرورت دز سوم واکسن کووید ۱۹ وجود ندارد.

تدروس ادهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت در یک جلسه مطبوعاتی یادآور شد: اختلاف بین واکسن در جهان  فاحش است؛ او از تولیدکنندگان دارو خواست که به جای لابی کردن با کشورهای ثروتمند، استفاده از واکسن کووید ۱۹ خود را در کشورهای فقیر در اولویت قرار دهند.

این ادعا در حالی است که شرکت‌های دارویی به دنبال مجوز برای دزهای سوم هستند تا در برخی از کشورهای غربی  از جمله ایالات متحده، به عنوان تقویت کننده استفاده شود.

رئیس سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: ما در حال حاضر آگاهانه دست به انتخاباتی می‌زنیم تا از نیازمندان محافظت نکنیم.

وی افزود: اولویت اصلی باید واکسینه کردن افرادی باشد که هنوز یک دز هم دریافت نکرده‌اند.

ادهانوم با اشاره به ابتکار عمل سازمان ملل متحد برای توزیع واکسن در سطح جهان، از فایزر و مدرنا خواست تا برای تهیه کواکس و اختصاص واکسن به کشورهای کم درآمد تلاش کنند.

 رئیس سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه پس از 10 هفته کاهش مرگ ویروس کرونا در جهان، مرگ در اثر همه‌گیری دوباره شروع به صعود کرده خاطرنشان کرد: همه‌گیری دلتا فاجعه به بار می‌آورد.

منبع: فارس

CGTN


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • آراستگی به سبک کپنهاگ؛ چرا ناخن‌های طبیعی دوباره مد شده‌اند؟
  • اباصالح؛ امامی که برای صلح می‌آید؛ دعای عهد چگونه ما را برای عبور از فتنه‌ها آماده می‌کند؟
  • سندروم خستگی مفرط؛ استراحت فقط خواب نیست/ هفت نوع استراحت و نشانه‌های کمبود هر یک
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • افراد متفکر و کنجکاو را از این 7 عبارتی که به زبان می آورند بشناسید
  • نحوه مصرف تخم شربتی برای رفع تشنگی و حفظ رطوبت بدن
  • اولین همسر عقدی ناصرالدین شاه در دوران جوانی+ تصویر
  • کم‌آبی بدن باعث تپش قلب پیدا می‌شود!/ قلب در حالت کم‌آبی چه حسی دارد؟
  • هورمون اکسی توسین فقط برای عشق نیست؛ کارکردی بسیار فراتر دارد!
  • 24 ساعت قبل از ویزیت پزشک این کارها را انجام ندهید/۴ گام حیاتی که پیش از ویزیت باید بردارید
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر