title
کد خبر: 1842
00
سرپرست سازمان امداد و نجات اعلام کرد
مراجعه ۲۹ هزار زائر به قرارگاه‌های امدادی مرزی هلال‌احمر

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با ارائه گزارش خدمات امدادی و عملیات ترافیکی طرح ملی امداد و نجات اربعین، اظهارداشت: بیش از ۲۹ هزار و ۴۶۶ تن از زائران از ١٧ آبان تا اول آذر ٩٥ به قرارگاه‌های مرزی هلال‌احمر در شلمچه، چذابه و مهران برای دریافت خدمات امدادی و درمانی مراجعه کرده‌اند.

به گزارش «بهداشت نیوز» مرتضی سلیمی با ارائه گزارش خدمات امدادی به زائران اربعین حسینی از ۱۷ آبان تا اول آذر، اظهار کرد: تا ساعت ۸ صبح امروز (اول آذر) ۲۹ هزار و ۴۶۶ تن از زائران به قرارگاه‌های جمعیت هلال‌احمر در نقاط مرزی شلمچه، چذابه و مهران مراجعه کرده‌اند.

وی به ارائه خدمات امدادی به ۱۵ هزار و ۵۷۹ تن از هموطنان شامل اسکان اضطراری، کنترل قند و فشارخون، اشاره و عنوان کرد: به علاوه ۱۳ هزار و ۷۳۳ تن از زائران از خدمات سرپایی درمان چون پانسمان و ... استفاده کردند.
سلیمی با بیان اینکه ۱۹۲ تن از زائران در این مدت به مراکز درمانی منتقل شدند، افزود: ۱۷۳ تن از طریق انتقال زمینی و ۱۹ تن نیز از طریق بالگرد به مراکز درمانی منتقل شده اند.
وی با اشاره به عملیات ترافیکی در طرح ملی امداد و نجات اربعین در این مدت نیز گفت: بر این اساس تا کنون ۴۹ مورد عملیات در استان‌های ایلام ۲۶ مورد، خوزستان ۱۴ مورد، فارس ٢مورد، لرستان ۵ مورد و کرمانشاه ۲ مورد انجام و خدمات لازم به ۴۰۳ حادثه‌دیده ارائه شده است.
سرپرست سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر یادآور شد: ۱۹۲ تن در این حوادث مصدوم شدند که در این زمینه ۶۱ تن به مراکز درمانی منتقل شده که از این تعداد ۸ نفر از طریق بالگرد و بقیه نیزبه صورت زمینی منتقل شدند.
بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، به گفته وی، ۱۶ تن نیز خدمات درمان سرپایی دریافت کردند و ۲۰ مورد عملیات رهاسازی نیز از سوی نجاتگران انجام شده است.
 
منبع: ایسنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.