title
کد خبر: 1836
00
امدادرسانی برف و کولاک در ۴ استان کشور

سخنگوی سازمان امداد و نجات، گزارش عملیات برف و کولاک طی ۲۴ ساعت گذشته را تشریح کرد.

به گزارش «بهداشت نیوز» سید مصطفی مرتضوی با اشاره به اینکه چهار استان مازندران، گلستان، گیلان و سمنان طی ۲۴ ساعت گذشته تحت تاثیر برف و کولاک قرار داشتند، گفت: بر این اساس به ۱۲ محور و همچنین ۸۹۷ نفر امداد رسانی شده است.

 
وی افزود: به دنبال امدادرسانی‌های صورت گرفته ۱۹ نفر به مناطق امن منتقل شدند. شش نفر نیز اسکان اضطراری یافتند. همچنین یک تن از مصدومان جهت دریافت خدمات درمانی لازم به مرکز درمانی منتقل شد.
 
به گفته مرتضوی، طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۸ دستگاه خودرو نیز از برف و کولاک رها سازی شدند.
 
سخنگوی سازمان امداد و نجات گفت: مجموعه این اقدامات در این چهار استان توسط ۱۵ تیم عملیاتی شامل ۵۲ تن امدادگر و نجاتگر صورت گرفته است.
 
منبع: ایسنا

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.