title
کد خبر: 183100
00
فواید درمانی غرغره کردن بابونه

یک متخصص طب سنتی درباره فواید مصرف بابونه توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش بهداشت نیوز، محمدرضا حاجی حیدری، درباره فواید گیاه بابونه اظهار کرد: بابونه با نام علمی Matricari Chamomilla شناخته می‌شود.

او افزود: بابونه در طب سنتی ایران دارای مزاج گرم و خشک بوده و به صورت خودرو عمدتا در مناطق زیادی در جهان و در بسیاری از استان‌های ایران با انواع مختلفی رویش دارد.

حاجی حیدری تصریح کرد: معروفترین نوع بابونه، بابونه شیرازی است و بذر بابونه آلمانی نیز در ایران کشت می‌شود، گل بابونه در درمان بیماری‌ها به صورت دمنوش، روغن و بخور استفاده می‌شود و کاربرد‌های زیادی در درمان بیماری‌ها در طب سنتی دارد.

او با بیان اینکه از خواص مهم بابونه می‌توان به ضد درد بودن آن اشاره کرد، افزود: ضد التهاب و ورم و ضد قولنج ضد تب و بازکننده حیض و ادرار آور و سنگ شکن از خواص مصرف بابونه است که برای درد‌های مفصلی و روماتیسم و درد‌های کمر و سیاتیک و همچنین سردرد و التهاب معده نیز می‌توان از دمنوش بابونه روزی دو تا سه بار و هر بار یک قاشق مرباخوری از گل بابونه در یک لیوان آب دم شود و مصرف کرد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: غرغره کردن بابونه و جویدن آن برای افت‌های دهانی مفید است، همچنین روغن بابونه به صورت موضعی برای درمان درد‌های سیاتیک و کمردرد و درد‌های مفصلی کاربرد دارد.

حاجی حیدری اضافه کرد: برای درمان سینوزیت می‌توان بخور گل بابونه به تنهایی یا همراه مرزنجوش خصوصا در سینوزیت‌های مزمن که ترشحات سینوس‌ها غلیظ بوده را مصرف کرد، چرا که باعث رقیق شدن ترشحات سینوس‌ها و پاکسازی آن‌ها می‌شود. دمنوش بابونه همچنین خلط آور بوده و در درمان بیماری ها‌ی تنفسی نیز مفید است همچنین برای تسکین سردرد و خصوصا سردرد‌های میگرنی کاربرد دارد.

این متخصص طب سنتی در پایان یاد آور شد: گفتنی است که افراد گرم مزاج و خصوصا زنان باردار باید در مصرف بابونه احتیاط کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز