title
کد خبر: 169344
00
لغو مراسم 13 آبان در سراسر کشور

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از لغو مراسم 13 آبان در سراسر کشور به دلیل کرونا خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز، نصرت‌الله لطفی، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در گفت‌وگوی زنده با شبکه خبر از لغو مراسم 13 آبان در سراسر کشور خبر داد.

وی گفت: طی چند هفته آینده تمام برنامه‌ریزی‌ها و مقدمات در نظر گرفته شده بود که با توجه به شیوع کرونا در کشور، مراسمات گرامیداشت یوم‌الله 13 آبان با حفظ تمام پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، محدود بودن تجمعات و کوتاه بودن زمان مراسم، در مراکز استان‌ها برگزار شود.

لطفی با بیان اینکه همه اقدامات لازم برای برگزاری مراسم فردا انجام شده بود و همه دستگاه‌های ذیربط از جمله وزارت بهداشت و وزارت کشور در جلسات برنامه‌ریزی مراسم حضور داشتند، اظهار داشت: تا امروز که برگزاری برنامه‌های 13 آبان در تهران و مراکز استان‌ها اعلام شد،‌ از سوی هیچ دستگاهی، مخالفتی اعلام نشد، امّا امروز اعلام شد که نباید مراسم ۱۳ آبان برگزار شود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: به احترام مردم عزیز کشور و نیز برای حفظ انسجام دستگاه‌های کشور، ما به تصمیم لغو مراسم 13 آبان احترام خواهیم گذاشت، بنابراین فردا هیچ مراسمی در سراسر کشور برگزار نشد و همه با هم ضمن حفظ روحیه استکبارستیزی، به بیانات رهبر معظّم انقلاب در این روز گوش فرا خواهیم داد.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • آراستگی به سبک کپنهاگ؛ چرا ناخن‌های طبیعی دوباره مد شده‌اند؟
  • اباصالح؛ امامی که برای صلح می‌آید؛ دعای عهد چگونه ما را برای عبور از فتنه‌ها آماده می‌کند؟
  • سندروم خستگی مفرط؛ استراحت فقط خواب نیست/ هفت نوع استراحت و نشانه‌های کمبود هر یک
  • با این 2 روش رایج در واقع دارید نیازهای شخصی خود را نادیده می گیرید!/ چگونه کوچک‌انگاری را متوقف و فضا را اشغال کنیم؟
  • افراد متفکر و کنجکاو را از این 7 عبارتی که به زبان می آورند بشناسید
  • نحوه مصرف تخم شربتی برای رفع تشنگی و حفظ رطوبت بدن
  • اولین همسر عقدی ناصرالدین شاه در دوران جوانی+ تصویر
  • کم‌آبی بدن باعث تپش قلب پیدا می‌شود!/ قلب در حالت کم‌آبی چه حسی دارد؟
  • هورمون اکسی توسین فقط برای عشق نیست؛ کارکردی بسیار فراتر دارد!
  • 24 ساعت قبل از ویزیت پزشک این کارها را انجام ندهید/۴ گام حیاتی که پیش از ویزیت باید بردارید
  • واکنش بقائی به آلودگی‌ نفتی در سواحل قشم: چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟+ تصویر