title
کد خبر: 167837
00
6 اصل سلامتی در طب سنتی

واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر پانزدهمین جلسه آموزش مجازی ویژه رابطین منتخب پروژه ECD با محوریت "راهنمای خود مراقبتی و بهبود ایمنی در کرونا " برگزار کرد.

 به گزارش بهداشت نیوز، این جلسه که سه‌شنبه ۲۹ مهر ۹۹ در فضای اسکای روم  با موضوع «راهنمای خود مراقبتی و بهبود ایمنی در کرونا بر اساس آموزه‌های طب ایرانی»  از طریق لینک اختصاصی پروژه با حضور ۲۸ داوطلب سلامت، تعدادی از همکاران ستادی، مراقبان سلامت، برگزار شد، دکتر علیرضا عباسی، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی استان تهران در مورد رعایت اصول و موازین بهداشت عمومی، احتیاط در تماس با افراد مبتلا و مشکوک به کرونا و امتناع از حضور در بازارها و اماکن پرتجمع و همچنین رعایت موارد احتیاطی در افراد در معرض خطر مطالبی را بیان کرد.

 در ادامه در مورد مثلث عامل مهاجم، میزبان و محیط و دیدگاه حکیمان و طبیبان کهن در مورد تقویت اعضای حیاتی و تنفسی، حفظ اعتدال مزاج شخصی و تعدیل شرایط ناهنجار بدنی صحبت و بر ضرورت حفظ سلامتی و ۶ اصلی که در طب سنتی به‌عنوان اصول سلامتی شمرده می‌شوند شامل (خوردن و آشامیدن، خواب‌وبیداری، تحرک و سکون، آب‌وهوا، حالات روحی و استفراغ و احتباس) تأکید کرد.

دکتر عباسی در ادامه بر تدابیر طب سنتی ازجمله تدبیر در خوردن و آشامیدن تأکید کرد و افزود: در تمام زندگی، به‌ویژه در ایام کرونا  از پرخوری، درهم خوری و سنگین خوری باید پرهیز کرد.

در پایان در مورد توصیه‌های غذایی، داروهای خوراکی و موضعی و همچنین باورهای نادرست در مورد گیاهان دارویی و مکمل در بیماری کووید ۱۹ مطالبی بیان و به پرسش‌های شرکت‌کنندگان  پاسخ داده شد.

 

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
آخرین اخبار
  • رسالت اصلی استاد بسیجی، پیشتازی در علم و فناوری و تبدیل دانش به محصول است
  • آمریکا به دنبال «تصاحب ایران» برای تسلط بر غرب آسیا است/ لزوم جراحی حکمرانی، گذار به اقتصاد دیجیتال و تمرکز بر هوش مصنوعی/ بهره‌گیری از ظرفیت «فرهنگ مخالفت» در غرب و لزوم بازسازی حکمرانی در چارچوب قان
  • دکتر حداد عادل: دانش‌آموز تراز انقلاب اسلامی باید در سه عرصه ایمان، علم و مدیریت رشد کند
  • جهش ۱۸ برابری محصولات سلول‌های بنیادی در بازار/ ایران در رتبه پنجم جهانی رگولاتوری سلول‌درمانی
  • لزوم بازنگری اساسی در «نظام پژوهشی» آموزش و پرورش
  • ماده واحده «ایجاد سهمیه بومی برای برخی رشته‌­های مورد نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مقاطع کاردانی و کارشناسی
  • کتاب سفیر پیشین ژاپن در ایران که پرفروش شد+عکس
  • تصویر کامل تر یکی از بلک هاوک هایی که در پایگاه الازرق آسیب دیده است
  • آمار عجیب و نگران‌کننده از سطح چربی خون ناسالم در ایرانی‌ها
  • واکنش معاون عراقچی به تصویب قطعنامه علیه ایران+عکس
  • استوری سردار آزمون برای ماکان، از شهدای مدرسه میناب +عکس