title
کد خبر: 146387
00
ایوانکا ترامپ  قرنطینه خانگی شد +عکس

دختر و مشاور رئیس‌جمهور آمریکا که هفته گذشته با یک مقام استرالیایی مبتلا به ویروس کرونا دیدار کرده بود، به‌دلیل احتمال ابتلایش به این ویروس قرنطینه خانگی شد.

به گزارش بهداشت نیوز: «ایوانکا ترامپ» دختر و مشاور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که هفته گذشته با «پیتر داتون» وزیر کشور استرالیا ــ که به‌تازگی تست کرونای وی مثبت اعلام شده است ــ دیدار کرده بود، در حالت قرنطینه خانگی قرار گرفته است.

معاون دفتر رسانه‌ای کاخ سفید روز جمعه با تأیید خبر قرنطینه خانگی ایوانکا ترامپ مدعی شد که پزشکان کاخ سفید ایوانکا ترامپ گفته اند که نیازی به قرنطینه خانگی ندارد.

ساعاتی پیش «پیتر داتون» وزیر کشور استرالیا که هفته گذشته برای شرکت در یک نشست امنیتی ــ اطلاعاتی مشترک به واشنگتن سفر و در جریان این سفر با «ویلیام بار» وزیر دادگستری آمریکا و «ایوانکا ترامپ» دختر و مشاور دونالد ترامپ دیدار کرده بود، از مثبت اعلام شدن نتیجه تست کرونای خود خبر داد.

پیتر داتون که امروز جمعه ابتلایش به ویروس کرونا به تأیید پزشکان رسیده است، روز جمعه ششم مارس (۱۶ اسفند) در واشنگتن حضور داشته و در نشستی مشترک با تنی چند از مقامات امنیتی کشور‌های کانادا، نیوزیلند، انگلیس و آمریکا شرکت کرده است.

در تصویری که رسانه‌های آمریکایی از پایان این نشست منتشر کرده‌اند، پیتر داتون وزیر کشور استرالیا (نفر سوم از سمت راست تصویر) دقیقاً کنار ایوانکا ترامپ دیده می‌شود.

 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.